Actualitate Eveniment Featured

Se fură ca în codru: Poliția Locală a prins un bărbat care furase telefonul unui bărbat după ce i l-a cerut să sune pentru o urgență

Poliția Locală

Poliția Locală din Timișoara anunță că a prins un hoț care se ascundea printre copaci. Era duminică seară când doi bărbați se fugăreau prin centrul orașului. Disperat, unul din ei a oprit poliția și le-a spus agenților că i-a fost sustras telefonul de către un bărbat care i l-a cerut ca să sune pentru o urgență.

Polițiștii locali din cadrul Biroului Proximitate și Siguranță Publică, aflați în patrulare aseară, în jurul orei 23.15, în Piața Victoriei, au observat două persoane care alergau una după cealaltă, dinspre Piața Huniade către Parcul Civic. La observarea patrulei, unul dintre bărbați, un timișorean în vârstă de 45 de ani, s-a oprit și le-a povestit că celălalt i-a sustras un telefon mobil sub pretextul că vrea să sune pe cineva. În acel momentul, polițiștii locali au fugit după cel bănuit de furt, prin Parcul Civic, observându-l ascuns după un copac, lângă un punct de distribuție a gazului. În acel loc a și aruncat pe jos telefonul sustras, încercând să scape de el. Polițiștii locali l-au reținut și l-au identificat în pesoana lui L.I., de 18 ani, tot din Timișoara. Cel în cauză a fost predat polițiștilor de la Secția 1 pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, anunță Poliția Locală.

Related posts

Trafic BLOCAT, accident cu CINCI mașini în Timiș – O persoană a fost RĂNITĂ

Mădălina Staicu

Ucraina: președintele Zelenski a fost supus la trei încercări de asasinare/ Rușii au lovit lângă o centrală nucleară

Mădălina Staicu

Anunț de ultimă oră despre creșterea taxelor în România: liderul PSD, Marcel Ciolacu, explică tot ce trebuie să știți

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: