Actualitate Administrație Featured Politică

Așa ceva nu s-a mai auzit! CJ Timiș cheamă timișenii să spună ce tarife vor să plătească pentru închirierea spațiilor de la PITT

Demers de neînțeles lansat de CJ Timiș. Instituția îi cheamă pe timișeni să voteze ce sume vor să plătească pentru închirierea spațiilor din Parcul Industrial Tehnologic. Demersul e un SF în condițiile în care nimeni nu vrea să plătească tarife mari! Iată explicațiile CJT:

Necesitatea inițierii unui proiect de hotărâre de acest fel se impune pentru că tarifele de interes județean reprezintă baza realizării unei părți a veniturilor Consiliului Județean Timiș, iar închirierea spațiului situat în Pavilionul Administrativ al Parcului Industrial și Tehnologic Timișoara, Calea Torontalului, km.6, înscris în CF nr.415644,  este de mare importanță.

Documentația poate fi consultată pe pagina de internet a instituției, în Monitorul Oficial al Județului Timiș, la adresa: https://www.cjtimis.ro/wp-content/uploads/2020/07/Anunt-Legea-52-PHCJT-Modificare-Anexa-nr.1-la-HCJT-377-2022.pdf

Timișenii sunt așteptați să vină cu propuneri, sugestii, opinii cu valoare de recomandare privind proiectul de act normativ supus procedurii de transparență decizională. Acestea pot fi depuse până la data de 30.01.2023, ca mesaj în format electronic pe adresa de e-mail cornelia.paraipan@cjtimis.ro, prin poștă, pe adresa Consiliul Județean Timiș, cât și la sediul instituției, la Registratură.

Există și posibilitatea organizării unei întâlniri în care să se dezbată public proiectul de act normativ, în cazul în care acest lucru este cerut în scris de către o asociație legal constituită sau de către o altă autoritate sau instituție publică până la data de 30.01.2023.

Related posts

Accident stupid: un tânăr de 23 de ani a intrat cu mașina direct în sensul giratoriu

Mădălina Staicu

Video – Nunta anului în politică a debutat cu o amenințare cu bombă: George Simion și Ilinca Munteanu se căsătoresc

Mădălina Staicu

INCREDIBIL Doar trei firme din Timișoara au autorizație de la primărie pentru a face deratizări

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: