Actualitate Eveniment Featured

Oral de neuitat: bărbatul care s-a lăsat satisfăcut de o prostituată în plină stradă a luat o amendă babană

Bărbatul care s-a lăsat satisfăcut de o prostituată în plină stradă nu va uita niciodată respectiva partidă de amor. Acesta s-a ales cu o amendă babană de la poliție, care l-a identificat pe baza numerelor de înmatriculare de la mașina care apărea în imagini. Omul s-a ales cu o amendă de 1.000 de lei.

„Având în vedere articolul publicat în mediul online, cu privire la întreținerea unui act sexual pe domeniul public, în spatele unui imobil situat pe strada Calea Aradului din municipiul Timișoara, polițiștii din cadrul Secției 5 Urbane Timișoara s-au sesizat din oficiu în vederea identificării persoanelor și luarea măsurilor legale care se impun.

În urma verificărilor efectuate a fost identificată persoana de sex masculin, respectiv un bărbat de 34 ani, din municipiul Timișoara, acesta fiind sancționat contravențional cu 1.000 de lei pentru săvârșitea în public de acte și gesturi obscene de natură să provoace indignarea cetățenilor, conform art.2 pct.1 din Legea 61/1991″, anunță poliția.

Related posts

Fritz se laudă cu calul primit dar: Timișoara va avea skatepark, făcut pe banii altora

Mădălina Staicu

PRIMELE PROMISIUNI de la viitorul Guvern PSD – PNL: Fără taxe crescute, majorări de pensii și salarii doar dacă sunt bani

Mădălina Staicu

FIRMITURI pentru Timișoara: Nicolae Robu anunță că ministrul Dezvoltării alocă bani pentru un teren de sport: polivalenta și stadionul, în ceață

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: