Actualitate Administrație Featured

Mic suicid electoral: Administrația Fritz a votat creșterea taxelor și impozitelor locale cu 10,4% în 2025

Administrația Fritz a luat o decizie care echivalează cu un mic suicid electoral. Taxele și impozitele timișorenilor cresc, au decis aleșii locali. Decizia era inevitabilă, căci e cerută de Codul Fiscal. Majorarea se face cu valoarea inflației, 10,4%.

„Se aprobă indexarea pentru anul fiscal 2025, cu rata inflației de 10,4 %, a impozitelor și taxelor locale care constau într-o anumită sumă în lei sau care sunt stabilite pe baza unei anumite sume în lei, precum și a limitelor amenzilor prevăzute la art. 493 alin.3, alin.4 și alin.41 din Legea nr.227/2015 privind Codul fiscal, conform Anexei nr.1, parte integrantă din prezenta hotărâre”, conform documentației aferente hotărârii aprobate. 

Majorarea se va aplica pentru impozitul pe clădiri şi taxa pe clădiri; impozitul pe teren şi taxa pe teren; impozitul pe mijloacele de transport; taxa pentru eliberarea certificatelor, avizelor şi autorizaţiilor.)taxa pentru folosirea mijloacelor de reclamă şi publicitate; impozitul pe spectacole; taxele speciale; alte taxe locale

De asemenea, majorarea vizează și valoarea amenzilor aplicate la nivel local.

Related posts

265 cazuri NOI de coronavirus: peste 40 de MORȚI au fost reportate, ca minutele de la telefonie mobilă

Mădălina Staicu

ULTIMĂ ORĂ: DOAR 127 de NOI cazuri de coronavirus în România: 60% din infectați s-au vindecat

Mădălina Staicu

Fritz s-a dezlănțuit după o întâlnire cu Rafila și Grindeanu: E o anomalie care trebuie să înceteze!

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: