Actualitate Administrație Featured Politică

Fritz CONTINUĂ EXECUȚIILE: directorii cu ștate VECHI, Culiță Chiș, Adrian Bere și Rodica Aurelian, lăsați fără funcțiile de șefi prin noua organigramă

Primarul Timișoarei, Dominic Fritz, a prezentat noua Organigramă a primăriei. Pe surse s-a aflat deja că directorii cu ștate vechi vor rămâne fără funcții. Culiță Chiș, șeful Direcției Tehnice, și Adrian Bere, șeful Direcției de Mediu, vor rămâne fără posturi în noua organigramă și asta pentru că direcțiile pe care ei le conduc se vor desființa. Și Rodica Aurelian, fosta șefă de la Serviciul Resurse Umane, care gestiona angajările, a fost executată, fiind mutată la altă direcție.

Practic, primăria va avea direcții noi, unele cu nume ridicol, cum ar fi Direcția Calitatea Vieții sau Incubatorul de Proiecte.

„Vă prezint astăzi o organigramă ambițioasă, vrem să deschidem Primăria Timișoara către nevoile timișorenilor. Am reconfigurat multe structuri, direcții. O primărie modernă trebuie să reflecte prioritățile strategice pentru oraș”, a precizat primarul orașului. Structurile – direcții, compartimente, birouri – au fost reduse de la 27 la 17, dar apare o nouă direcție de investiții. „Lipsesc manageri calificați, cum ar fi pentru infrastructura verde. Mai apare un birou nou pentru managementul spitalelor. Nu am dorit o vânătoare de vrăjitoare, ci m-am focusat pe modul în care lucrează acum oamenii în primărie. Ofer personalului contractual și funcționarilor publici o șansă unică de a demonstra că știu și pot să servească timișorenii. Da, sunt și posturi pe care le consider ca fiind superflu și pe care le voi desființa, 80 de posturi, dintre acestea zece sunt de conducere. Nu toate cele 80 de posturi sunt ocupate. Pentru posturile desființate și ocupate avem obligația să oferim alt post în funcție de studiile persoanei respective. Probabil nu toți se vor regăsi. Vrem să atragem oameni noi, profesioniști. 64 de posturi vacante vor fi pentru tineri care vin de la facultate sau au un an de experiență. Vor exista nouă manageri de cartiere, care vor ține legătura între locuitorii dintre acele zone și primărie”, a mai precizat, vineri, Dominic Fritz, citat de pressalert.ro.

Related posts

Clipe de NEUITAT pentru micuții din Giarmata și Cerneteaz: atelierul de magie unde pot învăța trucuri speciale

Mădălina Staicu

HAOS TOTAL Ratele de infectare din Timișoara și Timiș CRESC IAR

Mădălina Staicu

O nouă ‘REALIZARE’ marca Robu: Timișoara nu mai are contract de ridicare a câinilor vagabonzi

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: