Actualitate Administrație Educație Featured Politică

PSD Timiș se mai gândește dacă învață din greșelile trecutului: vrea Primăria Timișoara, dar nu știe dacă lansează din timpu un candidat

Mihai Ritivoiu

PSD Timiș se mai gândește dacă învață din greșelile ultimilor ani, ani în care a lansat în cursa pentru Primăria Timișoara candidați care au luat bătaie. Una din erorile strategice a fost lansarea candidatului mult prea târziu pentru ca acesta să devină cunoscut, însă social – democrații se mai gândesc dacă vor corecta greșeala sau nu. Noul lider al PSD Timișoara, Mihai Ritivoiu, spune că vrea să convingă timișorenii că pesediștii nu sunt nici proști nici agramați.

„Rămâne deschisă și varianta unei candidaturi din afară, dar personal consider că avem oameni valoroși și cu experiență care pot să ocupe poziția de candidat, iar ulterior de primar al orașului. Vom lucra la niște măsurători destul de în detaliu în acest sens pentru a vedea exact care este cea mai bună soluție. Vom vedea ce se va întâmpla dacă vom lansa un candidat cu doi trei ani înainte. Noi vrem să schimbăm percepția. Nu suntem nici comuniști, nici agramați, așa cum ne consideră unii timișoreni. Nu suntem comuniști pentru că toţi din conducerea județeană și municipală eram minori la Revoluție, iar despre agramat avem școli mai bune și făcute la timp, spre deosebire de contracandidații noștri. Și ca ani de facultate avem mai mulți. Totodată, vreau să le cer iertare timișorenilor pentru toate momentele în care i-am dezamăgit”, a spus Ritivoiu.

Related posts

HAOS generat de alegeri și deschiderea școlilor: RECORD ABSOLUT 2.958 de cazuri NOI de coronavirus în România

Mădălina Staicu

Dominic Fritz a anunțat NUMELE primilor DOI consilieri personali: SURPRIZE la primărie

Mădălina Staicu

Tensiuni şi replici dure în CSM

focustim
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: