Actualitate Eveniment Featured

Baie MORTALĂ: un bărbat a decedat după ce a sărit în Bega să înoate

Un bărbat a murit înecat în Bega, după ce a sărit în apă să înoate. Alerta s-a dat la 112 la câteva minute după ce acesta a sărit în apă. Echipaje ale ISU l-au căutat ore în șir și când l-au găsit au încercat să îl resusciteze, însă a fost în zadar.

„În jurul orei 21:30 am primit un apel pe 112, prin care, un cetățean ne-a anunțat că a observat o persoană de sex masculin care a intrat să înoate în canalul Bega, lângă Parcul Copiilor din Timișoara, și după câțiva metri a dispărut sub apă.

Imediat au fost alertarea cele 7 subunități de intervenție din județ, care au trimis la fața locului câte o barcă pneumatică cu echipajul aferent.
De asemenea, la fața locului au mai fost alocate 2 baloane de iluminat, 2 sonare de căutare în mediu acvatic, o autosanitară SMURD și un echipaj moto SMURD. La intervenție au ajuns și 2 scafandri din cadrul inspectoratului care vor începe căutările.

În acest moment, se efectuează căutări în zona indicată de apelant cu 3 bărci ajunse deja la fața locului, dar și cu mai mulți pompieri care patrulează pe cele două maluri”, a anunțat ISU Banat.

Related posts

CJSU e o marionetă: Raed Arafat a prelungit carantina din Timișoara, după consultări cu ministrul USR de la Sănătate

Mădălina Staicu

”MIRACOL” FULGER produs de traseismul politic: bani europeni pentru bazin la Sânandrei, după ce primarul a dat PSD pe PNL

Mădălina Staicu

Coronavirusul BUBUIE la Smithfield: focar cu aproape 100 de infectați/ Compania se închide

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: