Actualitate Administrație Featured Politică

VIN ALEGERILE: Dumbrăvița, Ghiroda, Moșnița Nouă și Giroc au ieșit oficial din carantină joi dimineaţa

Pandemia dispare ca prin minune în România. Se întâmplă înainte de alageri, la fel ca în vara acestui an. Pe 6 decembrie românii sunt chemați la urne, iar dacă de câteva săptămâni zeci de orașe și localități au fost carantinate, deciziile sunt revocate pe rând.

Instituția Prefectului Timiș anunță că a primit avizul Institutului Național de Sănătate Publică – INSP – și nu se impune prelungirea carantinei în aceste localități.

„Conform analizei prezentate de Direcția de Sănătate Publică Timiș a reieșit faptul că rata de infectare/1000 de locuitori a scăzut de la instituirea carantinei, în urmă cu 27 de zile. Totodată, a fost primit avizul Institutului Național de Sănătate Publică (INSP), conform căruia nu se mai impune prelungirea carantinării acestor localități”, transmite Prefectura Timiș.

În ședință a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență a fost abordată chiar situația epidemiologică din Dumbrăvița, Ghiroda (fără Giarmata Vii), Moșnița Nouă – cu satele aparținătoare Rudicica, Urseni, Albina și Moșnița Veche- și Giroc – cu satul aparținător Chișoda și, a fost primit avizul INSP, conform căruia nu se impune prelungirea carantinării.

Foto: Ziare.com

Related posts

STPT anunță că transportul cu vaporașe pe Bega se reia: doar 32 de călători au acces în fiecare vaporaș

Mădălina Staicu

Verdictul Sputnik, site-ul de propagandă rusească: Maria Grapini, europarlamentarul anului în 2019!

Mădălina Staicu

Controale LA SÂNGE, în weekend: ZECI de patroni, amendați pentru că NU respectau restricțiile impuse în pandemie

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: