Actualitate Administrație Featured Politică

OPINIE ILUZIA oamenilor noi, din administrația locală timișoreană: AMĂGIRILE USR/ Alin Nica

O mare dezamăgire. Așa se dovedește a fi, la două luni de la alegerile locale administrația USR. Sigur, unii ar putea spune că e prea devreme să ne dăm cu părerea, dar lucrurile nu stau chiar așa. Aleși cu speranța că orașul și județul se vor schimba în bine, Dominic Fritz și Alin Nica au bifat strict la capitolul imagine. Dacă Alin Nica își plătește deja promovare pe Facebook și se laudă cu vizite la București de pe urma cărora se alege doar cu promisiuni, Dominic Fritz și-a tras echipa de consilieri personali, din care unul e incompatibili și a reușit să își monteze rastel de biciclete la primărie.

Dominic Fritz și Alin Nica nu au reușit să cadă de comun acord să semneze protocolul prin care USR și PNL aleg vicepreședinții și viceprimarii. Așa se face că administrația publică din Timișoara și Timiș e blocată de amatorism. Mai mult, Nica calcă rapid pe urmele lui Robu. I-a executat prompt pe Alin Popoviciu și Călin Roman, excluzându-i din partid și înconjurându-se discreționar doar de oamenii doriți de el. Rapid, Nica l-a uns county manager din pix pe fostul liberal plecat în PLUS, Marian Vasile. Nici USR nu dezamăgește și se face de râs în plină campanie electorală. Candidatul USR la Senat Raoul Trifan bate toți politrucii cu diplome false din politică și reinventează ipocrizia: avea trei CV-uri, în funcție de necesități, asta pentru că Trifan care nu e absolvent de facultate a înțeles că studiile contează, cel puțin de ochii lumii. Ales viceprimar al Timișoarei, Ruben Lațcău, membru de vază al USR al cărui slogan e ‘fără penali în funcții publice’ se dovedește a fi chiar el penal, căci a avut dosar penal pentru că a condus deși avea permisul suspendat. Explicația? Nu a făcut rău nimănui, spune Lațcău. A treia dovadă că USR nu e nici pe departe atât de onest precum se dă vine de la  Rudolf Gräf , consilierul lui Fritz, care e fondator al unei companii care are contract cu primăria Timișoara, fiind practic în incompatibilitate, conform criteriilor ANI.

Cât privește problemele Timișoarei, acestea sunt tot aceleași, gropile, poluarea, frunzele, mizeria și mirosul de cauciuc nu au aflat că avem un nou primar, așa că sunt tot la locul lor. Cât despre obiectivele de anvergură precum sala polivalentă sau un stadion nou, Nica are și el ce avea Robu: promisiuni.

Related posts

CSM, replică tăioasă cu privire la afirmaţiile lui Klaus Iohannis despre Dana Gîrbovan: „Un atac vădit la adresa independenţei şi prestigiului justiţiei”

focustim

Marius Craina, PRIMA REACȚIE după ce a fost demis de la șefia Spitalului Județean din Timișoara: Nu am fost scorțos, nu am fost închistat și nici conflictual

Mădălina Staicu

Ridicări de mașini pe modelul Îngerii Galbeni, din nou la Timișoara: Primăria Timișoara amenință cu Parchetul

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: