Actualitate Administrație Featured Politică

PNL se face că îi pasă: după ce Cîțu a REFUZAT să dea bani de gaz Timișoarei, Cosmin Tabără cere transparentizarea planului pentru Colterm

Timișoara a primit zero lei de la Guvern pentru a achiziționa gaz pentru iarnă. Explicația liberalilor? Premierul demis, Florin Cîțu, nu bagă bani într-o gaură neagră. Ce nu spun însă liberalii e că gaura neagră Colterm încălzește mii de timișoreni care la toate rundele de alegeri votează PNL în proporție covârșitoare. Acum, după ce au lăudat răzbunarea premierului Cîțu pe locuitorii Timișoarei care nu au nicio vină că au primar USR, liberalii se fac că le pasă. În timp ce caloriferele timișorenilor sunt reci, liberalii cer să vadă planurile de reabilitare a Colterm.

„Cred că e momentul ca cei care au în mână frâiele Colterm, director, membri CA, dar și cei care răspund public de această societate să iasă într-o conferință de presă și să explice cetățenilor ce se întâmplă cu adevărat. A trecut mai bine de un an de la alegeri, o vară în care trebuia executate lucrări de reabilitare a rețelei. Este momentul de a ieși de după cortina rețelelor sociale, de a lăsa la o parte comunicatele și de a-și asuma cu responsabilitate problemele. Cetățenii trebuie să știe cât este costul de producție a gigacaloriei, în condițiile folosirii gazului sau al cărbunelui, care este situația reală, când vor primi timișorenii agentul termic îndestulător pentru a trăi decent iarna aceasta. Avem școli închise din cauza lipsei căldurii, avem spitale cu oameni bolnavi care au nevoie, pe lângă tratamentul adecvat, de căldură. Nu ne putem ascunde doar în spatele comunicatelor făcute din birouri și postate pe facebook! Asumarea înseamnă înfruntarea și explicarea realității. Ne-ați spus mereu că vă asumați strategia pentru Colterm! V-am crezut și v-am acordat întreaga încredere! V-am dat posibilitatea de a pune propria conducere la societatea de termoficare, inclusiv membrii în CA. Acum vă cer doar să ne prezentați public, nouă, dar și timișorenilor, strategia Colterm și perspectiva de a depăși această iarnă! V-am asigurat de întregul nostru suport, o fac și acum, în măsura în care considerați că este nevoie și de altă părere „, spune Cosmin Tabără, viceprimar PNL care nu a făcut parte din echipa Robu.

Related posts

Moarte SUSPECTĂ la Urseni: un tânăr de doar 25 de ani s-a prăbușit pe terenul de sport pe care alerga

Mădălina Staicu

Medicul Virgil Musta explică de ce EXPLODEAZĂ infectările în țările cu rată mare de vaccinare

Mădălina Staicu

Rata de infectare din Timișoara a ajuns la 6.99 la mie. În județ sare de 5 la mie

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: