Actualitate Featured Politică

Nicolae Robu nici nu vreau sa audă de competiția internă a PNL pentru candidatul la primărie: Cu sau fără ei, am același scor! Tabără e de râs!

Nicolae Robu nu mai e primar al Timișoarei, nici lider PNL, însă nu a uitat deloc limbajul colorat folosit pe vremea când era în linia 1 a politicii locale. Robu a declarat la podcastul Sursa de Vest fără filtru că nu are de gând să intre în competiția internă a PNL pentru desemnarea candidatului la Primăria Timișoara. Robu spune că are un scor mult prea mare în sondajele comandate de el, ca să intre în cursa cu candidați cotați la 5%, lansând practic un atac direct la Cosmin Tabără, viceprimarul PNL al Timișoarei.

„Nu intru în competiţia internă. Competiţii interne se fac atunci când ai doi sau mai mulţi aspiranţi la o anumită candidatură cu scoruri aproximativ egale. În momentul în care în sondajul PNL, în condiţiile în care n-a fost crezut sondajul Sociopol, eu am 44,5%., eu ştiu sondajul real, dinainte de-a apărea în presă. Cu alţi candidaţi am chiar mai mult. Şi cel care vrea să intre în competiţie cu mine are de aproape zece ori mai puţin, 5%, (se referă la Cosmin Tabără – n.r.)  râde lumea. Cine face în astfel de situaţii competiţii interne cine să fie candidat?”a spus Robu.

Related posts

EXPLOZIV: Un consilier județean PSD Timiș DEMASCĂ promisiunile false făcute de propriul partid

Mădălina Staicu

ULTIMĂ ORĂ PNL, UDMR și USR au bătut palma pe împărțirea ministerelor: Cătălin Drulă, la Transporturi

Mădălina Staicu

Șoc în politica locală după moartea lui Adrian Orza: Fritz, Nica și parlamentarii s-au întrecut în mesaje de jale

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: