Actualitate Administrație Featured Politică

Medicul Marius Craina pune DEGETUL pe rană: clădirile școlilor din Timișoara trebuie să fie reparate cu fonduri europene (P)

Medicul Marius Craina, candidatul PRO România la Primăria Timișoara, atenționează că e nevoie urgentă de atragerea de fonduri europene pentru reabilitarea școlilor din Timișoara. Acesta spune că multe clădiri se află în stare deplorabilă și că e nevoie de un plan concret pentru atragerea de fonduri europene.

„Una din problemele uriaşe ale sistemului de învăţământ şcolar e legat de clădirile unde se desfăşoară procesul şcolar. Clasele funcţionează în clădiri vechi istorice. Nu e respectată siguranţa elevilor şi a personalului. E absolut obligatorie demararea unui proces de renovare a acestor clădiri. Foarte multe clădiri arată aşa cum nu sunt începute demarate proiecte de renovare. Fondurile necesare pentru renovarea acestor clădiri sunt deosebit de mari, din acest motiv e necesară atragerea de fonduri europene. E nevoie de un plan pentru fiecare, să ştim la ce să ne aşteptăm pentru fiecare dintre ele. 

La Primăria Timişoara atragerea de fonduri europene a fost extrem de lentă. E nevoie un deparament de specialişti, în care să lucreze persoane cu experienţă, care au mai lucrat în domeniu, şi care să accesze aceste fonduri pentru renovarea clădirilor”, a mai subliniat reprezentantul Pro România.

Comandat de Partidul PRO ROMANIA Organizatia Județeană Timiș
Executat de SC Apoclinic SRL
Cod mandatar financiar: 21200010

Related posts

Primele măsuri în cazul morţii poliţistului Cristian Amariei: nouă colegi cercetaţi

focustim

Cifre de ULTIMĂ ORĂ – Doar 226 de cazuri noi de coronavirus, din 5470 de teste/ 15.588 diagnosticați, 7.245 vindecați

Mădălina Staicu

Samuel Fritz se dă pe BRAZDĂ – Își ia cetățenie română și promite: A doua campanie va fi cu cetăţenie română

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: