Actualitate Administrație Featured Politică

După săptămâni de ATACURI și acuzații, șeful USR Timiș anunță că e GATA să semneze protocolul cu PNL

Pas nou în scandalul dintre USR și PNL Timiș pe tema proctocolului de colaborare de la Consiliul Județean Timiș și Primăria Timișoara. Liderul USR Timiș, Cristian Moș, cel care a fost la un pas să rămână fără funcția de vicepreședinte al CJ Timiș din cauza PNL care nu a dorit un userist în conducere, anunță că e gata să semneze protocolul de colaborare cu PNL. Asta după ce USR a atacat în repetate rânduri PNL pentru refuzul de a semna protocolul.

„Alianța USR PLUS își reafirmă voința de a încheia majorități de dreapta, atât pentru Consiliul Local Timișoara și pentru Consiliul Județean Timiș, cât și peste tot în județ, acolo unde se poate.Am spus din prima clipă de după alegerile locale din 27 septembrie că aceasta este, pentru noi, singura variantă posibilă pentru județul Timiș care are nevoie de o schimbare a modului în care se face administrație și de proiecte serioase de dezvoltare.

Alianța USR PLUS salută propunerea PNL de a închide negocierile pentru Timișoara și Timiș în această săptămână și de a forma majorități puternice și stabile în toate localitățile în care acestea se pot realiza, în baza rezultatelor din 27 septembrie.

Alianța USR PLUS se angajează că va vota săptămâna aceasta candidații PNL pentru funcțiile de viceprimar al Timișoarei și vicepreședinte al Consiliului Județean Timiș” scrie Moș pe Facebook.

Related posts

Nicolae Robu recunoaște, după ce s-a dat în spectacol: mingea adusă cu elicopterul la Liebling a fost prea mult

Mădălina Staicu

Începe MĂCELUL: Nicolae Robu îl UMILEȘTE pe Alin Nica, după eșecul de a parlamentare

Mădălina Staicu

Specialiștii DEMONTEAZĂ toate miturile: care sunt RECOMANDĂRILE alimentare corecte în timpul pandemiei de coronavirus

Apostu Adelina
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: