Actualitate Administrație Featured Politică Sport

Druckeria intră tare peste Guverul Ciolacu: Politicienii să lase orgoliile și să rezvolve problema stadionului

Druckeria, galeria Poli Timișoara, intră tare peste politcienii locali și peste Guvernul Ciolacu, cărora le cere să lase la o parte orgoliile și să rezvolve problema stadionului. Arena Dan Păltinișanu, pe care Poli a jucat meciuri de legendă, va fi dărâmată.

Suntem la mai puțin de un an de la protestul de amploare ”TIMIȘOARA VREA RESPECT!” pe care l-am inițiat și la mai bine de doi ani de la momentul în care stadionul Dan Păltinișanu a fost închis pentru competiții sportive datorită problemelor de structură și la instalația electrică. Guvernul României se întrunește astăzi într-o ședință specială la Timișoara pentru a emite hotărârea ce aprobă investiția de 837 milioane de lei pentru construcția noului stadion al Timișoarei, care va avea minim 30.000 locuri”, au transmis cei din Druckeria.

Suporterii le cer politicenilor locali să lase orgoliiile deoparte şi să-şi unească forţele în jurul acestui demers.

“Cu această ocazie facem un nou apel public către toți oamenii politici și autoritățile pe care le conduc de a considera acest proiect unul strategic pentru viitorul sportiv al orașului nostru și de a acționa în consecință. Ne exprimăm speranța că într-un final orgoliile, interesele și jocurile politice vor fi trecute pe plan secund și că etapele construcției noului stadion Dan Păltinișanu, atât de necesar Timișoarei, vor fi parcurse conform calendarului stabilit, indiferent de rezultatele alegerilor din acest an. Timișoara are nevoie de înțelegere, colaborare și de investiții urgente în infrastructura sportivă mare pentru a recupera timpul pierdut. Timișoara pretinde RESPECT, în mod direct proporțional raportat la contribuția noastră la economia României. Vocile să le unim!”, au teminat cei din Druckeria.

Related posts

Pescobar explică de ce vindea pește stricat la Timișoara: Era de la Muntele Athos!

Mădălina Staicu

Elevii din Timiș se REVOLTĂ împotriva predării online: JUMĂTATE din ei cred că nu îi ajută cu nimic

Mădălina Staicu

Se simte weekendul – 4.383 de persoane confirmate cu Sars-Cov-2, în ultimele 24 de ore

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: