Actualitate Eveniment Featured Sănătate

Documentul care CIRCULĂ printre medici: ALERTĂ privind efectele secundare ale vaccinului AstraZeneca

Apar din ce în ce mai multe dubii privind siguranța vaccinului anticoronavirus de la AstraZeneca. Compania atrage atenția că există o posibilă legătură între cazurile de tromboză și administrarea vaccinului și cere personalului medical implicat să fie extrem de atent.

COVID-19 Vaccine AstraZeneca: beneficiile depășesc riscurile, cu toate că o posibilă legătură cu cazuri foarte rare de cheaguri sanguine asociate cu număr scăzut de trombocite nu poate fi exclusă.

– După vaccinarea cu COVID-19 Vaccine AstraZeneca, a fost observată foarte rar, o asociere de tromboză cu trombocitopenie, în unele cazuri însoțite de sângerare.

– Profesioniștii din domeniul sănătății trebuie să fie atenți la semnele și simptomele tromboembolismului și ale trombocitopeniei.

– Persoanele vaccinate trebuie instruite să solicite asistență medicală imediată în cazul în care, după vaccinare, prezintă simptome precum: dificultăți de respirație, dureri toracice, tumefiere la nivelul, membrelor inferioare, dureri abdominale persistente. De asemenea, orice persoană care, după vaccinare, prezintă simptome neurologice, inclusiv cefalee severă sau persistentă sau vedere încețoșată, sau care prezintă echimoze (peteșii) în afara locului de administrare a vaccinului după câteva zile, trebuie să solicite imediat asistență medicală.

Related posts

BATJOCURĂ După ce au circulat DEGEABA vreme de două luni, în plină stare de urgență, vaporasele STPT sunt trase la mal

Mădălina Staicu

Lejer cu opoziția, mai GREU la putere: Guvernul Orban mai așteaptă o săptămână învestirea

Mădălina Staicu

Senatoarea PNL Timiș Aina Gorghiu, propunerea liberalilor pentru șefia Senatului, după ce CCR a decis să numirea lui Meleșcanu e nelegală

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: