Actualitate Eveniment Featured Social

Coliziune mortală: Un bărbat a fost ucis de locomotivă lângă Piața 700 – Mecanicul care l-a ucis și-a văzut de drum

Un bărbat de 52 de ani a avut parte de un sfârșit tragic. A murit izbit de o locomotivă, în centrul Timișoarei, la viaductul de lângă Piața 700. Mecanicul care l-a lovit mortal și-a văzut de drum, deplasându-se la Gara de Est. Omul a fost testat cu etilotestul și nu era beat.

„Astăzi, 20 ianuarie a.c., în jurul orei 11:55, polițiștii Secției Regionale de Poliție Transporturi Timișoara au fost sesizați prin apel 112, cu privire la faptul că, în apropierea Pasajului de Cale Ferată Piața 700, pe șinele de cale ferată s-ar afla un bărbat în stare de inconștiență.

Ajungând la fața locului, polițiștii au constatat că un bărbat, în vârstă de 52 de ani, a fost surprins și accidentat de o locomotivă, care se deplasa dinspre Gara de Nord Timișoara spre Gara de Est Timișoara, rezultând, din nefericire, decesul bărbatului.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii cauzelor producerii incidentului”, anunță IPJ.

Related posts

Se CALCĂ PEDALA pentru amendarea timișorenilor

Mădălina Staicu

ULTIMĂ ORĂ 650 de decese RAPORTATE ca fiind cauzate de coronavirus: bărbat de 54 de ani din Timiș, RĂPUS de boală

Mădălina Staicu

Kempes, accident grav de motocicletă! „Dumnezeu a ţinut cu el”

focustim
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: