Actualitate Administrație Featured Politică

Circul de pe lume! Colterm a încins nervii în CLT! Iliescu, către Lațcău: Spuneți tâmpenii

Pâine și circ – Cam așa sună una din cele mai vechi zicale care pare să guverneze încă orice înseamnă politică în România. Prezentată prin toate discursurile oficiale copy paste ca fiind un loc al armoniei și al echilibrului, Timișoara nu face excepție, așa că ieri circul a bubuit în CL Timișoara. Aleșii locali au fost convocați de îndată să aprobe componența AGA Colterm și să aprobe raportul pe 2021. Roxania Iliescu a acuzat că aleșii locali nu au avut vreme să consulte proictele, iar de acolo până la un circ de toată splendoarea a mai fost un pas.

„Mie mi se pare că bătaia asta de joc la adresa consilierilor nu mai încetează, mai ales că vorbim de un proiect de hotărâre destul de important, de mandatare a reprezentanților AGA de a vota situațiile financiare aferente anului 2021, un an in care din care 8 luni Colterm nu a fost in insolvență și văd că sunt tot mai multe discuții la avizarea acestor situații financiare. Aceasta în care adresa reprezentanților Colterm către primărie a venit de acum două luni de zile. Din 10 noiembrie avem adresa și solicitarea de a mandata reprezentații în AGA”, a fost poziția Roxanei Iliescu.

La rândul său Lațcău a acuzat că Iliescu ar avea informații de culise privind planurile administratorului judiciar care conduce Colterm, companie aflată în insolvență. Avocat de meserie, Iliescu i-a trântit lui Lațcău o replică dură: ”Domnule viceprimar, iar ne mințiți și mai insinuați tâmpenii”, a răspuns Iliescu. Iar show ul nu se oprește aici, căci după ce proiectul a picat cu 13 din 14 voturi necesare, acesta va fi supus iar la vot și de ce nu la noi dezbateri incinse.

Related posts

3.020 cazuri NOI de coronavirus în România – doar 19.507 teste în ultimele 24 de ore

Mădălina Staicu

Ministrul Sănătății anunță controale la SÂNGE la firmele care se ocupă de deratizare, dezinfecţie şi dezinsecţie, dar şi la distribuitorii de produse

Mădălina Staicu

PANICĂ la Spitalul Județean de Urgență: o asistentă de la UPU a fost diagnosticată cu COVID-19

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: