Actualitate Administrație Featured

Prima zi de iarnă pe 2023! Colterm a încins nervii, lăsând mii de abonați fără căldură

Dacă e frig afară, puteți fi siguri că e iar avarie la Colterm și mii de abonați fac frigul prin case. Compania rămasă recent fără director anunță că în mai multe puncte din oraș a survenit o avarie în timpul nopții. E practic prima zi de iarnă din 2023, iar căldura, și așa puțină, nu mai e deloc. La fel s-a întâmplat și ieri, în zona de nord, unde a fost, la fel, avarie.

„Azi-noapte în jurul orei 03:00 pe rețeaua primară DN 800 a Municipiului Timișoara, operată de Colterm a intervenit o avarie majoră astfel că suntem nevoiți să oprim furnizarea agentului termic pentru încălzire și a apei calde de consum în zonele:->Matei Basarab-Bucovinei->Aradului->Lipovei->I.I. de la Brad->Lugojului->Circumvalațiunii->Detunata->Tipografilor Zona avariei este în curs de izolare de restul rețelelor, urmând ca treptat să reluăm furnizarea agentului termic în zonele: Circumvalațiunii, Matei Basarab-Bucovinei, Aradului și Lipovei, în această ordine. Până la remedierea avariei vor fi afectați consumatorii arondați următoarelor puncte termice: PT 8A, 8B, 8C, 19, 20, 21, 22, 23, Modul Aquatim, 74, 74A, 71, 72, 73, 75, Modul Spital Victor Babeș și Cardiologie. Ora estimată pentru reluarea agentului termic în zonele afectate, în cel mai pesimist scenariu va fi ora 22:00”, transmit cei de la Colterm.

Related posts

Nicolae Robu s-a enervat! Fostul primar face sondaj, sa afle dacă lumea îl mai vrea edil

Mădălina Staicu

Consiliul Local Timișoara a aprobat o negociere cu Poșta Română, filiala Timiș, condusă de ….consilierul local Adrian Lulciuc – Se vrea preluarea Liceului Poștei

Mădălina Staicu

ALERTĂ emisă de UVT: Hackerii dau țepe în numele univesității

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: