Featured Sănătate Social

Ca registrator medical, la finalul zilei satisfacția de a face ceva semnificativ pentru oamenii aflati în suferința reprezinta motivația de a merge mai departe pe drumul ales.

Mă numesc Badea Adela, am absolvit Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul UVT și de 6 ani lucrez în sistemul medical privat. Îmi place munca în echipa, sunt un om pozitiv, mereu cu zâmbetul pe buze. Fiind extrem de empatica, am simțit nevoia sa ajut prin munca mea, astfel am ajuns sa lucrez în sistemul medical. Alegerea făcută vine la pachet cu bune și rele, dar cred ca la finalul zilei satisfacția de a face ceva semnificativ pentru oamenii aflati în suferința reprezinta motivația de a merge mai departe pe drumul ales.

In cadrul Spitalului Darimedic ocup postul de Registrator Medical, ceea ce presupune întocmirea actelor necesare internărilor în regim spitalizare de zi, foi de observație, fișe de spitalizare etc. Toate informațiile sunt introduse ulterior în sistemul Casei de Sănătate și raportate la final de lună. Ca registrator medical, sunt în continua comunicare cu personalul medical pentru ca toate datele care ajung la mine trebuie sa fie complete și corecte, nu e loc de greșeli.

Ma bucur ca fac parte din echipa Darimedic, am găsit aici o a doua familie, un colectiv tânăr, dinamic, cu multa empatie și grija pentru pacienți. În paralel, mă ocup de promovarea serviciilor spitalului, iar recenziile primite de la pacienții noștri îmi confirmă în fiecare zi că sunt în locul potrivit. 

Related posts

Șeful PSD Timiș i-a dat DECISIVA managerului liberal de la Județean: redefinirea unității ca spital regional, BLOCATĂ

Mădălina Staicu

Bărbatul care a amenințat o farmacistă și a furat bani și medicamente s-a predat: a sunat singur la 112

Mădălina Staicu

Medicul Virgil Musta SPULBERĂ obligativitatea IZOLĂRII: Problema este că nu cred că toată lumea trebuie să stea în izolare

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: