Featured Social

Proiectul „DIN COMUNITATE PENTRU COMUNITATE”, continuă cu ediția de Crăciun

Ho,Ho,Ho !!

🎅

Dragii Moșului! Iată că mai este foarte puțin și sărbătorile de iarnă încep să bată la ușa timpului.

Calendarul ne arată că nu mai sunt foarte multe zile până în Ajunul Crăciunului, una dintre cele mai frumoase sărbători. Timpul, știe cel mai bine de ce copiii iubesc atât de mult această sărbătoare, este sărbătoarea lor, a copilăriei. Copilăria este cea mai frumoasă perioadă, tărâmul magic al vieții în care sufletul este atât de pur(ar fi minunat, dacă și în vârsta adultă am păstra măcar o parte din sufletul nostru pur).

El îl trimite în fiecare an pe Moș Crăciun pentru a bucura sufletele copiilor. Moșul, nu vine niciodată singur și niciodată cu sacul gol. Vine însoțit de spiridușii săi care îl ajută să împartă daruri copiilor din lumea întreagă. Da, el va ajunge în fiecare sat micuț din această lume și nu va uita nici de copiii din Comuna Sacoșu Turcesc.

Proiectul nostru de suflet DIN COMUNITATE PENTRU COMUNITATE, continuă. El a început anul acesta de Paște și sperăm că nu se va opri nici în anii următori . A început de la ideea de a ne implica cumva în comunitate și de a face lucruri minunate, lucruri ce vor bucura, nu doar sufletele copiilor ci sufletele tuturor. Sunt copii ce au nevoie de un sprijin și pe care, din păcate, nu îl pot avea de la familia lor, persoane vârstnice ce așteaptă să fie întrebate ce mai fac, persoane aflate în situații precare,etc. Pentru toate aceste categorii și nu numai dorim să ne implicăm.

Așadar, anul acesta am primit ordin de la Mos Craciun sa îl ajutăm să distribuie pachețelele copiilor sărmani! Unul dintre spiriduși strânge bănuții, celalalt spiriduș merge să cumpere conținutul pachetului și când suntem gata, Moșul va veni cu noi pe teren să se asigure că ordinul lui a fost îndeplinit!

Donațiile de bănuți se strâng până în data de 16.12.2020 !

Dacă sunt nelămuriri, vă rog să-mi scrieți ! Cu mult drag, echipa de spiriduși ai Moșului!

0720164225 Ana Maria

Related posts

Adrian Orza, răspuns SURPRIZĂ la invitația lui Marius Craina de a candida pe listele PRO România la locale

Mădălina Staicu

BATJOCURĂ – Funcționara care a reclamat abuzurile și ilegalitățile lui Robu la DNA, hărțuită în Comisia de Disciplină, la ordinul edilului

Mădălina Staicu

Prefectul de Timiș a RĂBUFNIT la adresa șefilor de deconcentrate: Nu o să mai tolerez așa ceva

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: