Actualitate Featured Meteo

ANM a emis prognoza meteo pe lună: Veștile nu sunt deloc pe placul iubitorilor de primăvară

meteo

ANM a emis prognoza meteo pentru o lună de zile. Veștile nu sunt tocmai pe placul iubitorilor de primăvară, care așteptau ca mercurul din termometre să crească în perioada următoare. Asta pentru că temperaturile așteptate sunt puțin mai mici decât cele normale pentru această perioadă.

Săptămâna 3 – 10 aprilie

Valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cu excepția regiunilor nord-vestice, unde regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal, cantitățile de precipitații vor fi excedentare, mai ales în sudul țării.

Săptămâna 10 – 17 aprilie

Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai coborâte decât cele normale pentru această perioadă, în cea mai mare parte a țării. Cantitățile de precipitații se vor situa în general în jurul celor
normale pentru acest interval, în toate regiunile.

Săptămâna 17 – 24 aprilie

Temperaturile medii vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări. Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval, în toate regiunile.

Săptămâna 24 aprilie – 1 mai

Mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații vor fi local deficitare în zonele montane și sub-montane, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Related posts

Prinşi în flagrant! Tranzacţie cu 5.000 de bilete de transport false, oprită de poliţişti

focustim

Culiță Chiș umilește definitiv administrația Fritz: Primăria îi creează direcție specială ca să îl repună șef, după ce l-a demis ilegal

Mădălina Staicu

Alertă mondială: aproape 200 de cazuri de hepatită severă, la copii: de vină ar fi măsurile de lockdown

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: