Actualitate Featured Sport

Marian Iancu face dezvăluiri incendiare din cei opt ani de detenție: Era o umilință. Am refuzat!

Fostul patron al Politehnicii Timișoara, Marian Iancu, a făcut o serie de dezvăluiri privind cei opt ani pe care i-a petrecut în spatele gratiilor. Iancu spune că a avut parte nu de condiții speciale, însă de un soi de bulă în care a avut de-a face strict cu oameni de pregătirea și nivelul lui intelectual și financiar.

„Poți să te umilești singur, dacă vrei să te duci după câștiguri. Poți să te umilești. Să muncești, să câștigi zile să vii mai repede acasă, înseamnă o auto-umilință în principal. E o muncă… Curățenie, măturat, săpat, cărat. Astea nu erau pentru mine. Nu se dau câștiguri pentru munca ce e calificată. Nu am făcut niciun fel de activitate de genul ăsta, era o umilință, nu era la nivelul meu. Oricum, atunci când câștigi foarte mult din așa-zisele cărți scrise, nu înseamnă că-i judec pe cei care au făcut-o… Când ai câștiguri foarte mari, când vine momentul să te liberezi, ca să nu apară ideea că ai fost favorizat, un judecător îți amână, îți dă amânare exact cu perioada pe care ai câștigat-o sau aproape.

Deci te chinui, te înjosești, accepți o umilință și, când e să beneficiezi de câștigul ăla, e crunt”, a declarat Marian Iancu, la podcastul „Tare de tot”.

Urmăriți SPORT.RO și pe Google NewsSONDAJUL ZILEIEste Elias Charalambous, noul antrenor, mutarea de titlu a FCSB-ului?DANU

Related posts

Peste 4.800 de cazuri noi de coronavirus: peste 82 de decese în 24 ore

Mădălina Staicu

Numărul cazurilor NOI CREȘTE cu 500 de la ultima raportare – 17 decese, la infectați, din care șase vaccinați

Mădălina Staicu

ULTIMĂ ORĂ DOAR 1.551 cazuri NOI de coronavirus în România: Timișul, în TOPUL cazurilor NOI

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: