Actualitate Administrație Featured Politică

Undă verde de la Ministerul Mediului: Singura pădure cu miros de cauciuc din România poate deveni pădure parc

Viceprimarul Cosmin Tabără anunță că Ministerul Mediului a dat aviz ca Pădurea Verde să fie transformată în parc. E de altfel una din cerințele avute de minister în momentul în care pădurea a trecut în administrare locală. Unica problemă e că întreaga pădure miroase a cauciuc, de la fabrica Continental.

„O veste buna pentru Timisoara! Astazi, in cadrul sedintei CTAS din cadrul Ministerului Mediului, Apelor si Padurilor, studiul privind transformarea Padurii Verzi in Padure- parc a primit aviz favorabil! Multumesc reprezentantilor ministerului care au inteles importanta acestui proiect, care ne-au sustinut in demersurile noastre, chiar daca cu intarzierea despre care se cunoaste. Totodata, este de apreciat implicarea societatii care a realizat acest studiu si care nu a tergiversat lucrurile, intelegand importanta proiectului pentru orasul nostru”, transmite Cosmin Tabără.

Foto: Timișplus.ro.

Related posts

Se MOARE de zece ori mai puțin în valul 5: România are 20.000 de cazuri noi și numai 39 de decese

Mădălina Staicu

UDMR Timiș are un nou președinte: Andrei Molnar, în locul lui Zoltan Marossy

Mădălina Staicu

Marian Cucșa a EXPLODAT la adresa lui Nicolae Robu, după ce părinții din Timișoara au stat la cozi să își înscrie copiii la creșe: Ai nota 4!

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: