Actualitate Eveniment Featured

Un polițist din Timișoara a fost bătut de un bărbat recalcitrant: Intervenea la o sesizare la 112

Un bărbat din Timișoara a bătut un polițist în timp ce intervenea la o sesizare. Bărbatul l-a luat la bătaie pe polițistul care intervenea la fața locului, fix după o alertă prin 112.

Asaltul a continuat și în autospeciala de poliție

.”În data de 24.03.2024, în jurul orei 22:40, inculpatul l-a lovit pe agentul de poliţie din cadrul Poliţiei Municipiului Timişoara, aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu, iar ulterior, l-a ameninţat cu acte de violenţă. Agentul de poliţie s-a deplasat la o sesizare primită prin intermediul Serviciului de urgenţă 112, iar în momentul în care a ajuns la adresa transmisă, inculpatul s-a repezit asupra persoanei vătămate, exercitând acte de violenţă. Totodată, după imobilizare, inculpatul l-a ameninţat pe agentul de poliţie, atât în timp ce se aflau în autospeciala M.A.I., cât şi ulterior la sediul Poliţiei”, a transmis Parchetul de pe lângă Judecătoria Timişoara. 

Faţă de agresor, procurorul de caz a formulat o propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, propunere admisăluni de către judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Timişoara.

Related posts

CIRC MONSTRU, cu reclamații la DNA: Cosmin Șandru, printre parlamentarii PNL acuzați că ar fi vrut să MITUIASCĂ AUR să nu voteze moțiunea

Mădălina Staicu

Șeful Senatului visează excluderea lui Alfred Simonis din PSD: El are voie să atace PNL?

Mădălina Staicu

Natura se dezlănțuie în Timiș: Cod portocaliu de furtună și grindină

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: