Actualitate Administrație Featured Politică

Un nou scandal stă să puște la Primăria Timișoara: Sindicatul amenință cu procese dacă nu va fi consultat pe noua Organigramă

Primaria Timisoara

Un nou scandal stă să puște la Primăria Timișoara. Sindicatul amenință cu un nou proces dacă noua Organigramă anunțată deja de administrația Fritz după intrarea în vigoare a Ordonanței Austerității nu va fi pe placul angajaților. Administrația Fritz a anunțat deja că funcțiile de șefi se reduc.

”În administrația publică locală, conform legii, trebuie să se reducă 10% din posturile existente după comunicarea a acelui număr de către prefecturi în toată țara. Sigur că noi avem o problemă, pentru că pe lângă posturile vacante, care din punctul nostru de vedere ar trebuie să fie avute în primul rând în vedere, înainte de a se ajunge la desființare a unor posturi ocupate, spuneam pe lângă posturile vacante vor fi afectate și un număr de posturi ocupate și așa s-a întâmplat la Primăria Timișoara, dar în perioada asta următoare se va întâmpla peste tot și atunci vor fi situații și situații particulare. La Timișoara, cum am spus deja, s-a publicat acel proiect de hotărâre care prevede reducerea cu 10% adică vreo 51 de posturi. Din câte am înțeles, trebuie să studiem bine acel proiect din care 17 ocupate. Evident că noi ca organizații sindicale trebuie să apărăm în primul rând mei noștri de sindicat și avem niște instrumente pe care noi trebuie să le folosim”, a declarat Tiberiu Negrei, șeful Sindicatului Angajaților din Primăria Timișoara.

Related posts

Fosta clădire a comenduirii garnizoanei Timişoara, în administrarea ministerului culturii

focustim

Alin Nica REDEFINEȘTE traseismul: PNL NU a racolat, a primit cereri

Mădălina Staicu

BILANȚ: numărul infectărilor CREȘTE, însă scad decesele în rândul infectaților

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: