Actualitate Administrație Featured

Noi restricții de circulație la Timișoara: Primăria anunță lucrări edilitare

Trafic blocat

Noi restricții de circulație la Timișoara. Primăria anunță noi lucrări edilitare și oprirea traficului pe mai multe străzi. Comisia de Circulație din cadrul Primăriei Municipiului Timișoara a decis închiderea sau restricționarea circulației rutiere pe mai multe străzi sau tronsoane de drum. Acestea sunt necesare în vederea realizării tuturor lucrărilor de mentenanță și a finalizării lucrărilor deja existente în oraș,

În perioada 18 noiembrie, ora 8:00 – 1 decembrie ora 20:00, se va restricționa traficul rutier pe Bulevardul Iuliu Maniu, pe sensul de mers dinspre Bulevardu Regele Carol înspre sensul giratoriu (Piața Iuliu Maniu), până la intrarea pe str. Platanilor. Circulația se va desfășura pe sensul opus, în ambele direcții, pe câte o bandă pentru fiecare direcție de mers. În această perioadă, se vor derula lucrări de refacere a covorului asfaltic.

În perioada 20.11.2023 – 04.12.2023 se va închide traficul rutier pe strada Lorena, în zona intersecției cu strada Gh. Adam, pe tronsonul strada Renașterii – strada Gh. Adam.

Pe Calea Bogdăneștilor se instituie restricții de circulație în perioada 20.11.2023 – 25.11.2023, în vederea realizării marcajelor rutiere precum și pe strada 1 Decembrie 1918, în perioada 21.11.2023 (ora 08:00) – 22.11.2023 (ora 20:00), pentru intervenții la infrastructura rutieră.

Luni, 20.11.2023, între orele 09:00-12:00, circulația pe strada Hector, va fi restricționată, mai precis banda din stânga, conform sensului unic de mers. Restricționarea este necesară amplasării unui ecran, ca parte componentă a instalației artistice “Vremea de mâine a artiștilor “ Santiago Mostyn & Susanna Jablonski. Celelalte benzi de circulație rămân deschise circulației rutiere.

Recomandăm conducătorilor aut

Related posts

Sprijin financiar pentru creşterea natalităţii la Giarmata

focustim

Șase, vine poliția! Razie de amploare în Timișoara și localitățile învecinate, IPJ s-a dezlănțuit cu toate forțele

Mădălina Staicu

SFIFARE TOTALĂ Fritz se mută în casă nouă, încălzită cu gaz: Vechiul apartament de 63 de metri pătrați „ne-a rămas mic!”

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: