Actualitate Featured Politică

TUPEU cu repetiție: o nouă FOTOGRAFIE cu Ludovic Orban fumând la Palatul Victoria

Fără doar și poate, românii care s-au născut după 1985, și nu au cunoscut pe pielea lor auspiciile vieții în comunism, au avut un prim contact cu totalitarismul chiar în aceste ultime luni. Românii nu au mai avut voie să iasă din casă decât cu declarații pe proprie răspundere, la marile magazine s-au format cozi imense, la fel ca la farmacii, iar traficul rutier s-a redus drastic, exact ca în vremea comunismului. Pentru cei care nu au fost adulți sau măcar adolescenți înainte de 1989, aceste schimbări au fost sinonime cu grave încălcări ale drepturilor omului.

Iar în vreme ce românii au fost terorizați cu amenzi și cu prognoze alarmiste privind efectele coronavirusului, Guvernanții au fost surprinși chefuind la Palatul Victoria. Premierul Ludovic Orban a fost amendat cu 3.000 de lei pentru încălcarea legii, însă doar de ochii lumii. Asta pentru că fostul jurnalist Cristian Vasilcoiu a publicat pe Facebook o nouă fotografie cu Orban fumând la Palatul Victoria, ca dovadă că incidentul nu a fost unul singular, așa cum au declarat liberalii.

Related posts

INCREDIBIL: bebeluș și mama sa, EXTERNAȚI de la Maternitatea Odobescu după teste negative COVID -19, confirmați cu coronavirus, după ce au ajuns acasă

Mădălina Staicu

Un stadion numit distracţie

focustim

Laude COMICE: Robu anunță că prin Timișoara se circulă ca pe autostradă

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: