Actualitate Featured Politică Sănătate

Timișenii care au votat în proporție de 70% PNL au luat ȚEAPĂ: PNL promite TREI spitale regionale până în 2021, Timișoara NU e pe listă

Timișenii au votat în proporție de 70% cu PNL la alegerile prezidențiale. Una din principalele nemulțumiri față de PSD a fost că Timișul a fost uitat de pe lista cu investiții. Ei bine, nici PNL nu schimbă paradigma. Conform programului de guvernare al PNL, Timișoara nu se află pe lista cu orașe în care se vor construi spitale regionale până în 2021.

Guvernul îşi propune, în Palnul de relansare a economiei pe care îl va prezenta oficial miercuri, construirea primelor 3 spitale regionale la Cluj, Iaşi și Craiova. Tot pe lista cu investiții se află modernizarea mai multor spitale județene.

În capitolul invesţii din documentul Executivului,cele 3 spitale regionale care se vor construi în perioada 2021 – 2027, au o valoare totală de 1,64 miliarde euro: Spitalul Regional de Urgenţă Cluj – 539,59 milioane euro, Spitalul Regional de Urgenţă Iaşi – 500,35 milioane de euro, Spitalul Regional de Urgenţă Craiova – 602,73 milioane euro.

D

Related posts

MUTARE marca PSD – Condamnat penal, promovat la DRDP

Mădălina Staicu

„MIRACOL” anunțat de Nicolae Robu: după ani de BEZNĂ, iluminatul stradal se repară pe 25 de străzi

Mădălina Staicu

ULTIMĂ ORĂ – Al 13-lea deces cauzat de coronavirus, anunțat de autorități: e o femeie din Vestul țării

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: