Actualitate

Senatorul USR care citește cărți audio se crede ȘEF de primari: ce le cere OFICIAL

Senatorul USR Raoul Trifan, care a ajuns în atenția presei centrale după ce a declarat că citește cărți audio în timp ce spală vasele, se crede șef peste primarii din Timiș. Acesta, alături de alți parlamentari, le-a trimis edililor locali o scrisoare prin care le cere să aloce bani pentru bursele elevilor. Toate bune și frumoase, doar că mmulte din bugetele locale nu mai au nici bani de investiții sau modernizări, din cauză că mai toate cheltuielile legate de funcționarea școlilor, plăți pentru persoane cu handicap sau pentri sănătate au fost mutate în sarcina lor.

“Copiii noștri trec printr-o situație nemaiîntâlnită din cauza pandemiei globale de COVID-19. Dificultatea inerentă a organizării cursurilor online, depărtarea fizică de dascăli, despărțirea de comunitățile din școli și de prietenii apropiați – toate acestea au un efect profund negativ asupra actului educațional și elevilor. Trebuie să luăm toate măsurile posibile pentru a ne asigura că dreptul la educație prevăzut de Constituție este protejat. Din păcate, în trecut, am observat multe primării din Timiș care nu au alocat în bugetul local sumele necesare pentru bursele elevilor. Cu speranța că acest lucru nu se va mai repeta am trimis solicitarea de mai jos către toate primăriile din județ”, şi-a motivat Trifan demersul.

Related posts

BOMBA serii în politica din Timișoara. Adrian Orza: Nu mai candidez la Primăria Timișoara

Mădălina Staicu

UNICA problema care mai există în România, mobilizează Poliția: IPJ a făcut DIN NOU controale la sânge la comercianți

Mădălina Staicu

După ce numărul testelor făcute în weekend s-a DUBLAT ca cifrele să pară mai mari, Virgil Musta amenință cu noi măsuri restrictive

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: