Actualitate Featured Politică

Șeful PSD Timiș, DEZLĂNȚUIT după ce mai mulți primari au bătut palma cu PNL: Își vor pierde mandatele, la anunțul candidaturii

PSD Timiș schimbă paradigma. Dacă peste un an de zile a ignorat faptul că Nicolae Birău, primarul PSD din Variaș, activa în PRO România Timiș, ba chiar a condus filiala județeană, deși era încă membru PSD, acum, social – democrații sunt deciși să sancționeze dur trădătorii. Mesajul tranșant a venit de la șeful PSD Timiș, Alfred Simonis, care promite excluderi din partid, asta după ce mai mulți primari au bătut palma cu PNL, pentru a candida din partea liberalilor.

„Campania electorală ce bate la uşă ar putea să schimbe multe dogme din politica românească. Cu certitudine, PSD Timiș nu va face excepție. Așa cum am mai susținut public, vom face lucrurile diferit. Pornind de la această intenție, le transmitem tuturor primarilor şi consilierilor noştri locali că, dacă vor fi trecuți pe listele altor formațiuni sau vor candida pentru alte partide la alegerile locale, își vor pierde mandatele.Nu este vorba despre răzbunare ci despre corectitudine politică. Vom avea grijă să respectăm principii și să facem lucrurile pe alte considerente, diferite de cele de până acum. A doua zi după anunțul oficial al candidaturilor vom cere anularea mandatelor tuturor celor care îmbrățișează traseismul politic, pentru că această formă de înșelăciune este toxică și contravine democrației. Nu mai putem să ne prefacem că nu știm sau că nu vedem. Trădările sunt o consecință a toleranței arătate în 30 de ani de politică față de oportuniști, cei care sunt preocupați exclusiv de propriile lor interese. În ceea ce privește aceste alegeri locale, este posibil ca şmecherii ce schimbă partidul să mai aibă o surpriză. În cazul în care scrutinul se va amâna, traseiștii nu vor rămâne doar 30 de zile fără job ci posibil chiar trei luni. Iar acest timp va fi cu siguranță suficient pentru ca unele lucruri să se schimbe, inclusiv opțiunile electoratului”, a scris Simonis pe Facebook.

Related posts

Medicul Virgil Musta: Nu vreau să vă întristez acum, dar este foarte important

Mădălina Staicu

ALERTĂ METEO: Cod portocaliu de vijelii în Banat și în aproape toată țara

Mădălina Staicu

Ministrul Sănătății DĂ BOMBA: România NU scapă de starea de alertă nici după 15 iunie

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: