Actualitate Administrație Featured Politică

Robu e în extaz după cele mai recente descinderi de la primărie: Fritz, nu mai păcălești pe nimeni, șarlatanule

Fostul primar al Timișoarei, Nicolae Robu, e în extaz după ce poliția a descins, din nou, la Primăria Timișoara. Robu îl avertizează pe Fritz că nu mai păcălește pe nimeni, după ce poliția a ridicat documente într-un dosar de abuz în serviciu.

„FRITZ ȘI LAȚCĂU PERCHEZIȚIONAȚI DIN NOU! ASTĂZI, DE SERVICIUL DE INVESTIGARE A CRIMINALITĂȚII ECONOMICE!!! Nu știu să vă spun speța / spețele. Dar pot să vă spun că Fritz e în DISPERARE MARE! Ieri noapte și astăzi cu noaptea-n cap a postat fumigene, să arate cum luptă el pt interesul public! El, CEL MAI MARE PREJUDICIATOR AL AVUȚIEI PUBLICE din istoria Timișoarei! Nu mai păcălești pe nimeni, șarlatane! Nici instituțiile Statului Român, nici cetățenii Timișoarei! La pușcărie cu tine și cu toți jecmănitorii ce te acompaniază în jefuirea Timișoarei!P.S. Acest individ are tupeul să vorbească despre transparență! Incredibil, cât tupeu!!!”, scrie Robu pe Facebook.

Related posts

PSD face acuzații: Frăția BANILOR bate rivalitatea politică – Nica și Moș au ÎMPĂRȚIT funcțiile călduțe și înființează posturi noi

Mădălina Staicu

Accident GRAV în Timiș: un tren și un camion s-au LOVIT în PLIN/ Zece victime

Mădălina Staicu

ZECE FOCARE de coronavirus la Timișoara: boala a ajuns și la Universitatea de Vest Timișoara

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: