Actualitate Administrație Featured Politică

Dominic Fritz a trecut la MUNCA de jos: a dat PRIMA lopată la viitorul magazin Ikea

Primarul Timișoarei, Dominic Fritz, plusează la capitolul imagine și calcă pe urmele Elenei Udrea. Dacă sexy ministrul a dat cu sapa în campanie pentru voturi, Fritz a făcut astăzi același lucru, punând un soi de piatră de temelie la magazinul Ikea, care se va construi la granița cu Dumbrăvița.

„Timișoara este primul oraș din țară, după București, care va găzdui, la granița cu comuna periurbană Dumbrăvița, un magazin IKEA. Azi am dat prima lopata la fundația acestei construcții, împreună cu Horia Bugarin, primarul Dumbrăviței și cu managerul IKEA Timișoara, Nicoletta Muscinelli. E un semnal puternic de optimism și încredere pe care investitorii le au în viitorul orașului nostru – orașul cel mai dinamic din România.Magazinul de mobilă a presimțit o evoluție spectaculoasă: zilele acestea, Timișoara s-a clasat pe primul loc în topul orașelor mari din România care atrag cele mai importante investiții imobiliare din țară, cu proiecte în derulare de aproape un miliard de euro. Aproape 50% din banii din imobiliare care nu merg spre București, merg spre orașul nostru. Am discutat la începutul acestui an cu cei de la IKEA despre oportunitățile pe care le are Timișoara.

Aceștia doresc să întărească lanțurile de servicii și logistică locală. Sunt sigur că noul magazin va servi ca o ancoră pentru un întreg ecosistem care se va dezvolta în jurul lui. Investiția care intră în șantier astăzi va aduce locuri de muncă în construcții și cel puțin 250 de joburi în viitor. Magazinul se va deschide undeva la finalul anului 2022.Sunt convins că azi am câștigat un partener în dezvoltarea Timișoarei de care vor profita toți cetățenii. Un lucru este clar: Timișoara este și va fi orașul cel mai dinamic din România”, a anunțat Fritz.

Related posts

Viceprimarul Cosmin Tabără TAIE în CARNE VIE: a REZILIAT contractele de gestionare a DOUĂ cimitire din oraș

Mădălina Staicu

Circulația vaporașelor STPT se REIA de astăzi:

Mădălina Staicu

Președintele Klaus Iohannis susține vaccinarea obligatorie pentru anumite categorii profesionale: avertisment pentru medici

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: