Actualitate

PSD Timiș îl BAGĂ în CORZI pe Alin Nica: Își dă arama pe față, se transformă din lider european în orientat

Iluzia schimbării de optică în cadrul PNL, apărută odată cu demisia lui Nicolae Robu, s-a spulberat rapid. Lista PNL pentru alegerile parlamentare a fost primul măr al discordiei care a arătat că în PNL Timiș nu s-a schimbat nimic. Alin Nica nu s-a sfiit să îl numească pe primarul de Lugoj trompetă, după ce acesta a criticat prezenta Alinei Gorghiu pe lista pentru Senat. PSD toarnă sare pe rană și critică PNL pentru că nu poate renunța la vechile metehne.

Clientelismul pare să fie criteriul esențial la întocmirea listelor de candidați ai PNL Timiș. Clar ca lumina zilei, activitatea politică nu are nici o legătură cu meritocrația. După cum arată dezvăluiri chiar din interiorul filialei, “puterea” vine din numărul de contracte încheiate cu fostul primar, actual președinte ales al CJT, Alin Nica, lider interimar al filialei județene liberale și omul care scrie lista, în final. 


La vremuri noi tot metehnele vechi, nu? Ceea ce i se reproșa fostului lider, Nicolae Robu, rămâne motiv de reproș și pentru actualul: clientelă, grup de interese, favoritisme în detrimentul unor reale merite, fariseism, toate vechi și la fel de valabile. Lista PNL Timiș pentru alegerile parlamentare este un mix perfect de “clienți” cu interese și contracte cu dedicație, candidați parașutați sau chiar certați cu legea, pe lângă actuali parlamentari sau oameni de partid cu rezultate. Deși nici nu s-a uscat bine cerneala pe decizia de numire în funcția de președinte interimar, Alin Nica își dă arama pe față și se transformă din lider european în “orientat”.

Related posts

Fritz se pregătește pentru șefia USR Timiș: va conduce ca la primărie, prin DELEGĂRI

Mădălina Staicu

Noaptea minții: Primăria se laudă că a strâns sute de gunoaie abandonate pe străzi, în loc să extindă serviciile de salubrizare

Mădălina Staicu

DATELE ZILEI: numărul deceselor și al cazurilor NOI SCAD

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: