Sport

Piloţi de la cluburi timişene, printre laureaţii etapei a treia de la Super Slalom

Zona centrului expozițional Romexpo din capitală a fost gazda unei noi etape, a treia, din cadrul Campionatului Național de Super Slalom.

Printre laureați, și piloți reprezentând cluburi din vestul țării – CS Krepelka Motorsport şi Pro Timiş.

Mihai Șurubariu a ocupat prima poziție la trei clase de concurs: open, modificate și A4. Colegul său Mihai Alexandrescu a fost cel mai rapid la A3, iar la categoriile cu vârste scăzute s-au evidențiat Alexandru Cristea, învingător la juniori 2, și Dragoș Cristea, care după o evoluție extraordinară pentru un copil de 12 ani a ratat podiumul la juniori 1 din cauza unei penalizări primite în urma atingerii unui jalon.

„Mulţumim Consiliului Judeţean Timiş, partenerilor privaţi Mirko Peroni, de la Rossini, Dan Lazăr, de la Ducodan, Cristian Fedor, de la Cooglio-XGC SRL, Leonard Hantig, de la L.C. Electric Plus Sânnicolau Mare, Frank Van Nunen, de la GP24, şi Florin Diaconescu, de la OPR Asfalt SRL, precum şi tuturor celorlalţi colaboratori care sunt alături de noi”, ne-a declarat Alexandru Krepelka, multiplu medaliat la campionatele naționale și președinte cluburilor timişene de automobilism menţionate.

Related posts

Flavius Biea se antrenează la Văliug

focustim

Călin Dobra TOARNĂ gaz pe foc, pe tema noului stadion: Robu e TAXAT de șeful CJ pentru că s-a lăudat cu noul stadion, după ce a fost ÎMPOTRIVA proiectului

Mădălina Staicu

Mutări interesante pe semicercul timişorean

focustim
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: