Actualitate Administrație Featured Politică

Pesedistul Dobra continuă ASALTUL comic la PNL: îl SOMEAZĂ pe Robu să îi cedeze niște construcții, IGNORÂND că legea îl obligă să negocieze

Aflat pe final de mandat la șefia CJ Timiș, pesedistul Călin Dobra, are zi de zi revelații și își amintește de mari proiecte vitale pentru Timiș, proiecte pentru care însă PSD nu a făcut mare lucru. Vinovații de serviciu sunt mereu aceiași, liberalii. Ieri, Călin Dobra a lansat un apel public către Nicolae Robu, cerându-i să cedeze CJ Timiș mai multe construcții din zona Aerodromului Cioca, pe care CJ Timiș vrea să îl valorifice. Mutarea, deși pare una bună, este de fapt doar un apel populist menit să impresioneze opinia publică. Asta pentru că CJ Timiș trebuie să rezolve problema prin negocieri cu Primăria Timișoara, nu prin apeluri publice disperate pe Facebook, apeluri caracteristice lui Nicolae Robu. Concret, CJ Timiș, în calitate de proprietar al terenului, are obligația de a mandata o comisie de negociere care să cumpere construcțiile Primăriei Timișoara.

Șeful CJ Timiș, Călin Dobra, ignoră însă cu bună știință acest lucru și lansează următorul apel.

„Apel public către Primăria Timișoara

Consiliul Județean Timiș își dorește să dezvolte Aerodromul Cioca, aflat pe Calea Torontalului din Timișoara. Strategia noastră este axată pe două componente: una care pune accent pe aviația utilitară, iar în acest caz suntem în faza de autorizare a pistei; Pe de altă parte, suprafața mare de teren de acolo ne permite să dezvoltăm și evenimente grandioase. Flight Festival e cel mai bun exemplu că zona are potenţial, lucru confirmat și de miile de oameni ce au participat.

Imobilele din cadrul aerodromului, în stare avansată de degradare, ne țin, momentan, în stand-by. Deși sunt construite pe terenul CJ, APARȚIN Primăriei Timișoara. Este vorba de hangar și de clădirea administrativă, care include și turnul de control. Din acest motiv, orice intervenție e imposibilă.

Lansăm, așadar, un apel public către Primăria Timișoara de a ne ceda imobilele respective, ca să putem începe reabilitarea lor! Lucrurile trebuie să se schimbe!” , scrie Călin Dobra pe Facebook.

Related posts

TĂVĂLUGUL continuă: Călin Dobra, șeful PSD Timiș, pe lista greilor care ar putea fi citați la DNA Timișoara

Mădălina Staicu

Amaury Gorgemans, „leu” cu acte-n regulă

focustim

Mai ceva ca în spitale: Piețe SA montează tuneluri de dezinfectare în piețe – Deocamdată nu are și substanțe dezinfectante

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: