Actualitate Eveniment Featured

NEBUNIE Ce arsenal a găsit Poliția din Timișoara la irakianul care producea ILEGAL arme

Nebunie totală. Poliția din Timișoara a găsit, în timpul perchezițiilor care au durat 12 ore, un adevărat arsenal acasă la irakianul care producea ilegal arme letale. Potrivit unui comunicat al IGPR, bărbatul, bănuit că ar fi confecționat, în mod ilegal, arme și componente și a fost reținut pentru 24 de ore.

„În urma perchezițiilor efectuate au fost confiscate două arme letale de asalt, automate, cu destinație militară, susceptibile a proveni din contrabandă, 11 arme cu caracteristicile armelor letale, componente de armă, muniție cu capsa percutată – 20 de bucăți, componente confecționate pentru dispozitive explozive, 64 de încărcătoare, circuite electronice, 3 laptopuri, o imprimantă, o unitate PC, 3 hardware externe și 15 imprimante 3D. Totodată, în urma cercetărilor efectuate a rezultat faptul că, bărbatul ar fi conceput și proiectat, arme din material plastic sau polimer, cu caracteristicile armelor letale, de foc, semiautomate folosind echipamente informatice și electronice de proiectare 3D”, anunță IGPR.

Related posts

Semafor doborât de o maşină în faţa Spitalului Judeţean

focustim

Atenție, imagini SFÂȘIETOARE: Filmarea ținută secretă de pompieri, cu intervenția de la Colectiv

Mădălina Staicu

Agenția Europeană pentru Securitate și Sănătate în Muncă, reguli STRICTE: TOT ce trebuie să știți despre cum să REVENIȚI la muncă în siguranță

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: