Actualitate Featured Politică Sănătate

Marius Craina, PRIMA REACȚIE după ce a fost demis de la șefia Spitalului Județean din Timișoara: Nu am fost scorțos, nu am fost închistat și nici conflictual

Marius Craina, fostul manager al Spitalului Județean Timișoara, a reacționat după ce a fost demis de noua guvernare PNL. Craina este primul social – democrat demis de noua guvernare, iar demiterea lui a picat ca un șoc asupra personalului medical din Județean, Craina fiind manager al unității medicale nu mai puțin de cinci ani de zile.

„După mai bine de 5 ani, astăzi, mandatul meu în fruntea Spitalului Clinic Județean de Urgență “Pius Brînzeu” Timișoara se încheie. Ar fi foarte multe lucruri de spus, enorm de multe realizări de punctat dar, până la urmă, acesta este mandatul firesc al oricărui manager, care și-a dorit să performeze: să lase ceva în urma lui, să construiască, să închege echipele de lucru, să încurajeze și să dezvolte potențialul personalului, să fie un factor de echilibru și, nu în cele din urmă, să fie și să rămână OM și să lupte pentru echipa lui!
Știți bine că nu am fost niciodată șeful vostru, ci colegul și prietenul vostru, ușa biroului a fost larg deschisă, pentru toți. Și, mai mult, niciodată nu am considerat că am ajuns manager pentru ca am fost mai bun decât voi, cum la fel de bine știți, că nu v-am cerut niciodată să promiteți loialitate față de alte entități sau față de mine, ci v-am cerut, în schimb, un singur lucru: să fiti dedicați, in totalitate, pacientului și nevoilor sale și, nu in ultimul rând, intereselor și priorităților statului român!
Consider că, în calitate de manager, am fost un om moral. Nu am fost scorțos, nu am fost închistat și nici conflictual și sper să fiți de acord că, pe parcursul întregului mandat, nu mi-am schimbat atitudinea și comportamentul față de nici unul dintre voi. În schimb, am ținut foarte mult la onestitate, la transparență și la încredere. Asadar, ne-am tratat unii pe ceilalți cu respect, ne-am spus lucrurile în față, nu ne-am bârfit pe la spate și nu ne-am sabotat! Ca atare, dragii mei, nu îmi rămâne decât să vă mulțumesc pentru eforturile voastre zilnice, pentru munca excelentă pe care ati depus-o, contra cronometru, și uneori în condiții dificile! Felicitări! Jos pălăria!
Vă mărturisesc că am știut mereu că pot conta pe voi, nu m-ati dezamăgit niciodată și sper că prin tot ceea ce am lăsat în urma mea, prin toată munca și sacrificiul meu am crescut performanțele și imaginea spitalului nostru.
Nu mai îmi rămâne decât sa-i urez succes noului manager al SCJUPBT, dl. Raul Pătrașcu, și, cel puțin, tot atât de multe realizări, atât pe plan profesional cât și managerial! Cu mențiunea că, la fiecare final de mandat, doar pacienții și colectivul medical sunt cei care vor trage concluziile și vor estima performanța unui management sănătos și axat pe nevoile comunității.
Cu Dumnezeu, înainte! „, a scris Craina pe Facebook.

Related posts

Cătunul izolat din Banat în care mai locuiește un singur om

focustim

Luptătorii de la trupele speciale ale SAS Timiș au descins în Giurgiu, Mehedinți, Prahova și Timiș: proxeneți și evazioniști, ridicați de oamenii legii

Mădălina Staicu

PSIHOZA coronavirus: 20 de țări impun RESTRICȚII românilor care vor să călătorească

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: