Actualitate Eveniment Featured Social

JAF în toiul nopții la Timișoara: CINCI bărbați mascați și înarmați cu un cuțit au intrat peste doi oameni în casă/ Poliția i-a prins

Jaf în toiul nopții, la Timișoara. Cinci bărbați mascați și înarmați cu un cuțit au intrat în casă peste un bărbat și o femeie. Sub amenințarea unui cuțit, i-au constrâns pe cei doi să le dea 2.000 de lei. Polițiștii de la Investigații Criminale i-au prins.

La data de 21 ianuarie a.c., în urma investigațiilor efectuate, polițiștii au depistat cinci barbați în vârstă de 19, 23, 29, 27 și 33 de ani, 4 din județul Timiș și 1 din județul Mehedinți, bănuiți de o tâlhărie ce a avut loc pe raza municipiului Timișoara.

În fapt, în noaptea de 19/20 ianuarie a.c.,în jurul orei 00:30 aceștia ar fi pătruns fără drept și prin efracție într-o locuință de pe strada Vuk Karadjic din Timișoara, unde locuiau un bărbat de 57 de ani și o femeie de 87 de ani.

Cei cinci bărbați, care erau mascați și înarmați cu un cuțit, au deposedat cele două persoane, prin violență de mai multe bijuterii de aur, pe care le aveau asupra lor, cât și de un telefon mobil și suma de 2000 de lei.

Prejudiciul a fost recuperat parțial.

Cei 5 bărbați sunt reținuți pentru 24 de ore, urmând a fi introduși în CentruL de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Timiș.

Related posts

11 FOCARE de coronavirus în Timiș: Situația de la Popa Șapcă se agravează

Mădălina Staicu

Robu a EXPLODAT după ce 55 din 500 de oameni IZOLAȚI nu au fost găsiți acasă: amenda e de doar 50 de lei!

Mădălina Staicu

MUTARE Adrian Orza, SUSȚINUT de Partidul Republican, în cursa pentru Primăria Timișoara: MANIFEST pentru oraș

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: