Actualitate Eveniment Featured Sănătate

Încep RAPORTĂRILE retroactive: LOT de 13 oameni, declarați ca fiind uciși de COVID -19, în urmă cu o săptămână, dar declarați abia luni

Este oficial – România are 65 de persoane care au murit de coronavirus, conform rapotărilor medicilor. Ultimul lot, format din 13 persoane, ar fi murit în urmă cu o săptămână, însă abia acum au fost făcute publice datele. Profitând de faptul că vorbim de 13 morți, autoritățile nu au mai comunicat și bolile de care aceștia sufereau.

„Au fost raportate încă 13 decese ale unor persoane confirmate cu noul coronavirus. Toate cele 13 persoane cu vârsta cuprinsă între 40 și 80 de ani au fost internate în Spitalul Judetean de Urgență Suceava, in mai multe sectii, după cum urmează, nefrologie, boli interne, chirurgie plastică, gastroenterologie. Decesele au fost înregistrate în perioada 22 – 29 martie 2020. Data confirmării rezultatelor pozitive  către INSP este 30 martie 2020”.

Foto: Business Insider

Related posts

HALUCINANT Călin Dobra se teme că plecarea PSD de la Guvernare va bloca finanțarea marilor proiecte din Timiș, aflat pe ….hârtie!

Mădălina Staicu

Lucrări de modernizare la primăria din Remetea Mare

focustim

Avertizare pentru risc ridicat de incendii în insula Rhodos

focustim
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: