Actualitate Administrație Featured Politică

Modernizarea trotuarelor cu modelul ‘FAIANȚĂ’ de baie i-a adus lui Nicolae Robu o plângere penală: Sorin Predescu iese la atac

În plină stare de urgență națională, când Primăria Timișoara are de montat dozatoare de gel antibacterian la toate scările de bloc, Nicolae Robu s-a ales cu o plângere penală. Asta după ce a refuzat să oprească lucrările de pavare a străzii de lângă Palatul Dicasterial. Șeful Direcției de Cultură a județului Timiș, Sorin Predescu, a făcut plângere penală acuzând că lucrările nu se fac legal, fiind nevoie și de aviz din partea direcției, aviz pe care el nu l-a emis. Modelul de pavaj, similar cu faianța de baie, a fost și el un subiect de controversă.

„Am văzut și noi ce se întâmplă, în ciuda faptului că am dispus oprirea tuturor lucrărilor până se obțin avizele de la Direcția pentru Cultură. Cei de la Primărie au decis să continue. Am făcut plângere penală, deoarece aceste lucrări se fac fără autorizație. Autorizația de construire nu putea să fie eliberată în lipsa avizului pe care instituția noastră îl eliberează”, a declarat Sorin Predescu, directorul Direcției de Cultură Timiș pentru Pressalert.ro.

Foto: Pressalert.ro.

Related posts

Posibilele adversare ale handbaliştilor timişoreni în Cupa EHF

focustim

PSD își revine RAPID – Cine e greul din partid aflați în cărți pentru postul de comisar ratat de Rovana Plumb

Mădălina Staicu

Adrian Pau aruncă în aer PSD Timiș: Titu Bojin, candidat la CJ Timiș, în locul lui Călin Dobra

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: