Actualitate Eveniment Featured Sănătate Social

INCENDIU la Spitalul Gătaia: a fost activat planul roșu de intervenție

ultima ora

Alertă în această dimineață. Un incendiu a cuprins un pavilion al Spitalului de Psihiatrie Gătaia. Din primele informații se pare că focul a izbucnit de la o saltea care ar fi fost aprinsă de un pacient aflat într-o cameră izolată fonic. Nu se știe cum și de ce un bolnav psihic a fost lăsat să aibă asupra lui o brichetă.

„La nivelul județului Timiș, începând cu ora 07:20, a fost activat Planul Roșu de intervenție. La fața locului s-au deplasat de urgență 48 de pompieri cu 5 autospeciale de stingere, 2 autoscări mecanice, 2 autospeciale de transport personal și victime multiple, un spital mobil, 7 echipaje SMURD și 2 autospeciale de primă intervenție și comandă. Ajunși la fața locului, incendiul nu se mai manifesta cu flacără deschisă, erau doar degajări de fum.
Din pavilion au fost evacuate 41 de persoane. Din fericire, nicio persoană nu a necesitat îngrijiri medicale.
În urma cercetărilor de la fața locului, echipajele au constatat că incendiul s-a manifestat la o saltea dintr-un salon izolator. În acest moment, nu mai există pericole. Pompierii efectuează cercetări pentru a identifica cauza producerii incendiului”, anunță ISU Timiș.

Related posts

PANICĂ într-un bloc din Timișoara, din cauza unei EXPLOZII: 50 de locatari, evacuați

Mădălina Staicu

DOAR 60 de cazuri NOI de infectare cu coronavirus în România: ÎNCĂ 75 de morți scoși de „la naftalină”

Mădălina Staicu

Fată de zece ani, plecată de la familia la care era în plasament, găsită de poliţişti

focustim
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: