Actualitate Administrație Featured Sport

Dominic Fritz și Cosmin Tabără au trecut la Lopata electorală! S-a pus piatra de temelie la Stadionul Lego

Stadionul Lego de pe Calea Buziașului e una din marile speranțe ale Timișoarei, oraș rămas la coada clasamentului când vine vorba de investiții în infrastructura sportivă.

Luni, reprezentanții Primăriei Timișoara și ai Politehnicii Timișoara – echipa de fotbal – au fost prezenți pe șantierul de pe Calea Buziașului, acolo unde au pus piatra de temelie a proiectului și au dat prima lopată.

„Astăzi punem piatra de temelie pentru noul stadion al Timișoarei, Eroii Timișoarei. Este o zi în care renaște, de fapt, fotbalul timișorean. O zi care am crezut că nu o să vină. Dar mă bucur că am ajuns aici. Am ajuns aici, la acest proiect, a unui stadion de un pic peste 10.000 de locuri în care investim 115 milioane de lei în următorii trei ani. Un stadion care dă speranță jucătorilor tineri că vor avea unde să joace, un stadion care se leagă de tradiția timișoreană în fotbal. (…) În ultimii trei ani am refăcut de mai multe ori licitația pentru proiectul tehnic (și execuție – n.r.), am crescut prețul pentru că proiectul inițial nu era unul realist”, a declarat primarul Dominic Fritz, conform Tion.ro.

Related posts

BUBUIE numărul îmbolnăvirilor de coronavirus: 3.183 de cazuri confirmate, din care 445 diagnosticate de ieri până azi

Mădălina Staicu

Atenție, timișoreni! Administrația Fritz CREȘTE taxele și impozitele locale

Mădălina Staicu

Oroare la Pensiunea Genesa Dumbrăvița: ANPC a găsit mâncare stricată, mizerie și ouă cu fecale!

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: