Actualitate Administrație Featured Politică

Dominic Fritz a profitat din plin de citarea lui Robu la DNA: A făcut conferință de presă să anunțe că lupta anticorupție e a lui!

Primarul Dominic Fritz a făcut rapid o conferință de presă după ce Nicolae Robu a fost citat la DNA într-un dosar privind autorizația de construcția dată pentru un imobil. Fritz spune că lupta împotriva corupției din Primăria Timișoara îi aparține.

Chiar și așa, Fritz joacă diplomat și spune că nu știe dacă Robu e vinovat

„Nu ştiu dacă fostul primar Nicolae Robu este sau nu este corupt, este treaba dumnealui să-şi dovedească inocenţa în cadrul sistemului de justiţie. Pot să spun însă că niciunul dintre suspecţi nu mai lucrează în Primăria Municipiului Timişoara şi unii dintre acei oameni ale căror posturi le-am desfiinţat şi care m-au dat în judecată pentru acest lucru, acum sunt vizaţi de dosare de corupţi, inclusiv şi în acest dosar. Poate există o legătură între cele două lucruri. Clar este că ceea ce am găsit, în parte, în Primăria Timişoara, nişte practici foarte dubioase atât în domeniul Resurselor Umane, unde există un dosar (penal, n.r.), al Patrimoniului, unde există un dosar (penal, n.r.), iar acum şi în domeniul Urbanismului unde există un dosar, toate aceste practici fac obiectul luptei anticorupţie pe care o ducem în Primăria Municipiului Timişoara. Niciunul dintre aceşti oameni care sunt vizaţi de aceste trei dosare nu mai lucrează în Primăria Timişoara”, a declarat Dominic Fritz, citat de presa centrală.

Related posts

Marius Craina, candidatul PRO România la Primăria Timișoara, și-a prezentat programul pentru SĂNĂTATEA bănățenilor: Timișoara verde (P)

Mădălina Staicu

De ce se MOARE în spitale – 50% din angajații de la Victor Babeș au ajuns la EPUIZARE

Mădălina Staicu

NECAZ MARE Deputatul USR Timiș Nicu Fălcoi DEPLÂNGE Guvernul Cioloș, picat în Parlament: S-a respins și certificatul verde

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: