Featured Sport

Campionatul Naţional de Viteză în Coastă | Krepelka, în creştere de turaţie. Primul loc şi la Poiana Braşov pentru campionul clasei N1

Pilotul timişorean Alexandru Krepelka îşi continuă evoluţiile bune în Campionatul Naţional de Viteză în Coastă.

El a bifat, duminică, al doilea succes consecutiv la clasa N1, pe care a câştigat-o anul trecut, când a devenit în premieră campion al României.

După succesul din etapa precedentă, desfăşurată la Cheile Grădiştei, o noutate în calendarul CNVC, Krepelka a încheiat pe prima poziţie şi la Poiana Braşov, arătându-şi şi mai puternic intenţia de a se impune pentru a doua oară consecutiv în clasamentul general al puternicei întreceri aflate sub egida Federaţiei Române de Automobilism Sportiv.

Aflat la volanul unei Honda Civic, sportivul de la CS Krepelka Motorsport i-a devansat pe Costin Popescu (Honda Civic) şi Victor Supuran (Dacia Sandero), ceilalţi piloţi care au urcat pe podium în cadrul etapei de la Poiana Braşov.

Mai mult, el a obţinut un timp excelent, al treilea, la grupa N, unde au punctat şi puternicii bolizi de la clasele superioare de motorizare N2, N3 şi N4.

„Le mulţumim pentru sprijinul acordat partenerilor noştri privaţi Mirko Peroni, de la Rossini, Dan Lazăr, de la Ducodan, Leonard Hantig, de la L.C. Electric Plus Sânnicolau Mare, şi Cristian Rus, de la Karla Gold. Ei ne susţin în proiectele sportive pe care le derulăm”, a precizat pilotul timişorean Alexandru Krepelka.

Related posts

SCĂDERE INFIMĂ a ratei de infectare din Timișoara: situația se îmbunătățește la Remetea Mare

Mădălina Staicu

BILANȚ 4.064 de persoane infectate şi 69 de decese, în ultimele 24 de ore

Mădălina Staicu

„MP Sport Skills Development Camp”, la prima ediţie

focustim
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: