Actualitate Administrație Featured Politică Sănătate

Călin Dobra INTRĂ în plin scandal la Municipal: șeful CJ Timiș trimite 4.000 de kit-uri de testare medicilor de la spitalul Primăriei Timișoara

Șeful Consiliului Județean Timiș anunță dotarea Spitalului Municipal, aflat în subordinea Primăriei Timișoara, și condus de Olimpia Oprea, manager pus în funcție de PNL Timiș, partid din care face parte, cu 4.000 de kit-uri de diagnosticare a COVID-19. Ieri, medicii de la Municipal au adresat conducerii o scrisoare deschisă prin care își arătau disperarea și atenționau că nu au echipamente pentru a trata pacienții bolnavi de coronavirus.

„Spitalul Municipal Timișoara | Au ajuns kit-urile de testare Așa cum am promis, am alocat fonduri pentru 4.000 de kit-uri de testare pentru depistarea Covid-19. Sunt direcționate către Spitalul „Victor Babeș” și Spitalul Municipal din Timișoara, unde au început să ajungă încă de vineri. O nouă tranșă urmează săptămâna viitoare.

La Consiliul Județean Timiș facem, în fiecare zi, eforturi să găsim furnizori serioși și fonduri ca să suplimentăm rapid numărul testelor și al altor materiale sanitare, atât de importante!”, anunță Călin Dobra.

Related posts

VIDEO În plină stare de urgență, Robu a DEMOLAT garajul fiului său!

Mădălina Staicu

BĂTAIE în fața unui club de manele din Timișoara: polițiștii care au intervenit au fost agresați

Mădălina Staicu

Legea fondului funciar va fi reexaminată de parlament

focustim
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: