Sport

Apostu Estate devine sponsor al luptătorului Cătălin Simon, cofondator al Academiei Rinocerul Negru

Compania Apostu Estate susține performanța nu doar în domeniul imobiliarelor, acolo unde oferă servicii de top, recunoscute prin recenziile clienților din portofoliu, ci și în sport.

Recent, Apostu Estate a devenit sponsor al unuia din cei mai buni sportivi din România.

Medicul stomatolog Cătălin Simon, din Timișoara, multiplu campion național, european și la alte competiții de nivel internațional, va fi sponsorizat de compania Apostu Estate.

Cele mai importante repere din cariera acestuia sunt titlul de campion european de pangration athlima, stil de luptă la care deține laurii naționali – campion și deținător al Cupei României, rezultate meritorii la care se adaugă mai multe medalii de aur, argint și bronz la ADCC (cele mai puternice turnee de grappling din lume) în cinci țări – Macedonia de Nord, Serbia, Ungaria, Bosnia-Herțegovina și România, precum și alte succese la nivel intern – campion și câștigător al Cupei României – la jiu-jitsu brazilian, ramură a sporturilor de contact în care a excelat de-a lungul anilor, clasându-se pe toate cele trei trepte ale podiumului de premiere la turnee internaționale organizate în Ungaria, Austria, Germania, Italia, Serbia, Bosnia-Herțegovina, Grecia și România.

În urma rezultatelor din acest an, Cătălin Simon s-a calificat direct la Campionatul European pentru stilul pangration ce va avea loc la Vilnius (Lituania) între 16 și 20 noiembrie.

Academia Rinocerul Negru, un proiect de viitor inițiat alături de fratele său

Cătălin Simon are un frate care, la rândul său, se mândrește cu rezultate notabile în sporturile de contact.

Alexandru Simon a făcut performanță la lupte libere, iar apoi s-a orientat spre alte stiluri.

Anul trecut, cei doi au pus bazele, Academiei Rinocerul Negru.

Este un proiect menit să producă performanță la cel mai înalt nivel.

Cei doi frați, ambii multipli campioni naționali, europeni și la alte competiții de nivel internațional în sporturile de contact, au deschis ramuri de jiu-jitsu brazilian, grappling, pangration athlima, taekwondo ITF, kick-boxing, sambo self-defense și lupte libere.

În cadrul Academiei Rinocerul Negru, ei sunt antrenori de jiu-jitsu brazilian, grappling și pangration athlima, legenda Cristian Oprescu și fiul său Andi Oprescu conduc ședințele de kick-boxing, titratul antrenor Valentin Mihăilă are în grijă secția de lupte libere (copii), Răzvan Mihăilă se ocupă de ramura sambo self-defense (auto-apărare pentru adulți), iar Arcadie Fischer este antrenor de taekwondo.

Academia Rinocerul Negru își desfășoară activitatea la sala situată pe strada Divizia 9 Cavalerie nr. 19, la etajul 1, vizavi de complexul comercial Euro.

Antrenamentele sunt zilnice, de luni până sâmbătă, de multe ori și duminica.

Related posts

Patru luptători de la CS Heracle au urcat pe podium la un puternic concurs organizat în Lituania – GALERIE FOTO

focustim

Europeanul de lupte pentru cadeţi din Albania, cu cinci sportivi de la CS Heracle la start

focustim

Alexandru Munteanu şi Vlad Bâte continuă în alb-violet

focustim
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: