Actualitate Featured Politică

Alianță nouă pe scena politică: AUR și Republicanii au bătut palma: Marian Cucșa devine partener oficial al lui George Simion

AUR s-a aliat cu Republicanii!

Alianță nouă pe scena politică. AUR și Republicanii au bătut palma chiar de de Ziua Unirii Principatelor. Partidul Republican a semnat, la Iași, cu Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) și Partidul Alianța Național Țărănistă protocolul de colaborare sub numele de Alianța AUR. Apropierea lui Marian Cucșa de George Simion, la a cărui nuntă a și luat parte, devine astfel oficială!

Acest protocol de colaborare este între trei partide suveraniste, având un obiectiv comun puternic acela de a repune România acolo unde merită și își propune să câștige alegerile din 2024.

Președintele AUR, George Simion, a declarat, în cadrul conferinței desfășurată pe 24 ianuarie a.c. la Iași, că trebuie lăsate deoparte orgoliile, cerând membrilor AUR să întindă mâna către „toți ceilalți care au în comun ca și noi libertatea, credința, familia, națiunea”.

„Le mulțumesc domnilor președinți Radu Ghidău și Marian Cucșa pentru că vin alături de noi, pentru că renunță la orgolii. Sunt zeci de partide care spun că ne calcă pe urme, dar e greu să renunți la orgolii și să te aduni sub un nume ca AUR, să te aduni sub altă siglă electorală. Vor veni alături de noi și alte formațiuni politice. Apelul meu pe 24 ianuarie de la Iași este: deschideți porțile AUR către toate formațiunile care sunt la fel ca noi, către toate asociațiile, grupurile de inițiativă! Pe parcursul anului vor mai veni și altele. (…) Am zis, o spun și acum și o voi spune: AUR face alianță doar cu românii! Și prin asta înseamnă că alături de noi sunt bineveniți țărăniști, oameni care luptă pentru idei, creștin-democrați, oameni care împărtășesc valorile noastre, români din toată România”, a spus președintele AUR, George Simion.

Președintele Partidului Republican, Marian Cucșa, a spus în fața delegaților prezenți la conferința de la Iași, în cadrul intervenției sale intitulată „Ne-am unit pentru România”, că este datoria celor 3 partide să fie unite și să dea o speranță generației viitoare.

„Ne dorim ca prin această unire să reușim să creăm punți de legătură între oameni, nu garduri și ziduri care să îi despartă. Este datoria noastră să apărăm valorile creștine. Este datoria noastră să nu le permitem să ne interzică folosirea cuvintelor mamă și tată. Ne dorim ca drepturile și libertățile cetățenilor să nu mai fie puse între paranteze și călcate în picioare după voia fiecărui ministru al justiției, premier sau chiar președinte al țării, așa cum s-a întâmplat. Trebuie să oprim aceste lucruri. Este datoria noastră să fim uniți și să dăm o speranță generației viitoare.

Am dat mână cu mână pentru o mică unire în raport cu ceea ce ne propunem în viitoarele luni, în viitorii ani. Marea unire va fi în 2024, atunci când ne vom uni cu toți românii și vom învinge sistemul care e deranjat de suveranitate, de patriotism.

Ne-am unit pentru români, nu pentru membrii de partid. Ne-am unit pentru că avem aceleași principii și valori. Punem pe primul loc patria, națiunea, familia. Uniți vom reuși să facem România măreață și puternică!”, a declarat președintele Partidului Republican, Marian Cucșa.

La rândul său, președintele Partidului Alianța Național Țărănistă, Radu Ghidău, a afirmat că „nu mai dorim o politică a capului plecat”. „Orice om normal trebuie să își iubească țara și trebuie să își dorească pentru țara să meargă înainte. Cum obținem acest lucru? Prin unire! Doar dacă toți cei care gândim la fel vom fi împreună ne va permite să câștigăm, să fim o forță și să fim aceeași voce care spune: Punct, noi nu ne mai dorim așa ceva! Pentru mine, unirea face puterea, iar 2024 este piatra de încercare a acestei uniri!”, a spus Radu Ghidău.

Related posts

Alfred Simonis îl SOMEAZĂ pe Klaus Iohannis: Dacă mai are un pic de demnitate, să promulge urgent legea

Mădălina Staicu

Altă zi, ALTE REZULTATE: Acum, 7 din cei 10 bebeluși diagnosticați cu coronavirus la Odobescu NU au virusul

Mădălina Staicu

Decizie în coaliție: acciza la carburanți se înjumătățește

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: