Actualitate Eveniment Featured

Dezvăluiri INCEDIARE din culisele IPJ Timiș: Interlopii Boncu și Oiță, tratați regește în arest

Lucian Boncu, mascati

Un ofițer din cadrul IPJ Timiș vine cu dezvăluiri incendiare privind tratamentul preferențial de care au parte interlopii Alin Oiță și Lucian Boncu, reținuți preventiv într-un dosar de trafic de cocaină instrumentat de DIICOT.

„Deci, CRAP Timis – Grasu Ciprian – seful centrului, ajuns in functie ilegal printr-o echivalare de functii stiuta doar de Petecel Alin si Nica Claudia – pus in functie doar sa “calareasca” agentii din subordine:

– in data de 01.11.2019, intr-o zi de vineri, primeste dispozitie, probabil de la Petecel Alin, sa mearga sa ia un pachet de la poarta unitatii de la un aparator al traficantilor de droguri, aflati in arest. Si ce sa vezi pe camerele video? Grasu Ciprian, tocmai SEFUL CENTRULUI, ia lucruri de la aparatoarea lui Huc Alin, zis “Alin Oita” chiar de la poarta si il vedem cum duce sub brat un televizor in camera arestatului. ATENTIE, totul suprins pe camerele video!

Deci dragi mei, in ziua de astazi drogurile, banii, obiectele, se duc direct la arestat chiar de catre sef, in zilele cand nu este program pentru pachete si prin alte locuri decat oficial! Cam cat de mare sa fie coruptia in randul IPJ Timis de care DIICOT facea vorbire?

Incercand sa inteleg daca interlopilor din arest, daca pot sa ii spun arest in asemenea conditii, beneficiaza de tratamente preferentiale constat ca si Boncu Lucian, liderul gruparii beneficiaza facilitati speciale, atentie, in afara programului inclusiv la sectorul “frizerie-barbierit”, toate aceste fiind surprinse de camerele de luat vederi dar si de registrele scriptice. Nu cred ca mai are rost sa mai discutam si ca detinutul Boncu Lucian intra si in biroul sefului sau seful il viziteaza in celula.

Te temi si te gandesti la altii..cum poate un politist sa faca intelegeri cu astfel de oameni?”, scrie Dan Vasile pe Facebook.

Related posts

Sumă URIAȘĂ: amenzi de PESTE 800.000 de lei date în Timiș pentru încălcarea ordonanțelor militare

Mădălina Staicu

Ultimă oră: Cutremur în Timiș

Mădălina Staicu

Vaporașele STPT revin pe Bega: de când se REIA transportul cu ambarcațiunile de agrement

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: