Sport

Victorie clară în propriul fief pentru SCM Politehnica: 38-32 cu CSM Alexandria

Handbaliştii alb-violeţi au înscris aproape 40 de goluri pentru a treia victorie a sezonului: 38-32 (22-19), astăzi, pe teren propriu, cu CSM Alexandria.

Prima repriză a fost echilibrată, cu doar două răsturnări de scor: de la 2-4 la 6-4 şi de la 11-13 la 15-13.

La pauză, diferenţa a fost de trei goluri în favoarea grupării SCM Politehnica Timişoara.

Apărarea a funcționat mai bine în actul secund, portarul Cristian Tcaciuc reușind câteva parade spectaculoase, astfel că desprinderea s-a produs rapid: 26-20 în minutul 39.

Nici marcajul om la om la Marius Sadoveac nu a avut efect. Echipa tehnică alcătuită din „principalul” Attila Horvath şi „secundul” Sorin Sărăndan a răspuns cu atac în șapte oameni, iar diferența a crescut minut cu minut, până la un maxim de 11 lungimi: 37-26 în minutul 54.

La final, SCM Politehnica a evoluat într-o formulă foarte tânără și oaspeții s-au apropiat la şase goluri.

„A fost un meci reușit, mai ales în a doua repriză, când am izbutit să punem la punct apărarea și să nu mai luăm atâtea goluri. Din păcate, în ultimele șase minute, și pe fondul schimbărilor făcute, în loc să fie zece goluri diferență au fost doar șase. Sper din tot sufletul ca asta să nu conteze în economia campionatului. Vreau să-mi felicit jucătorii pentru modul cum au abordat partida, pentru ambiție, deși cei mai mulți dintre ei au avut un meci greu și la Vaslui, cu deplasare lungă și timp scurt de recuperare. Urmează o înfruntare la Constanța, sâmbătă vom fi deja pe drum. Este important ca jucătorii cu experiență să nu se accidenteze și să continuăm pe fondul acesta bun în atac, urmând să mai facem reglaje în apărare”, a declarat Horvath Atilla, antrenorul principal al echipei SCM Politehnica Timişoara.

Marcatorii învingătoarei au fost Sadoveac (11g), Năstăsie (8g), Csog (7g), Fenici (4g), Cristescu (4g), Ignat (3g) şi Neamţu (1g).

Alb-violeții au reușit un record de goluri marcate în acest sezon, după ce la precedentul joc pe teren propriu, cu CSM Bacău, au punctat de 37 de ori.

Related posts

Un nou transfer perfectat de Ripensia

focustim

Anders Abu Teir, în alb-violet

focustim

Dragoş Diculescu, convocat la naţionala de seniori

focustim
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: