Actualitate Featured Politică

Șeful PRO România Timiș UMILEȘTE PSD: Să îl ia înapoi pe Bojin, e singurul candidat cu șanse la Primăria Timișoara

Coordonatul PRO România, Adrian Pau, în prezent deputat de Timiș ales în 2016 pe listele PSD, își umilește fostul partid. Adrian Pau susține că PSD Timiș nu are niciun candidat cu șanse reale în cursa pentru Primăria Timișoara și propune o soluție umilitoare pentru partid: să îl ia înapoi pe Titu Bojin, fost șef al CJ Timiș și al PSD Timiș, în prezent președinte al UNPR Timiș.

Reacția lui Adrian Pau vine la câteva zile după ce Marius Craina, fostul șef al Spitalului Județean, favorit în PSD Timiș pentru a candida la primărie, a bătut palma cu PRO România Timiș, fiind candidatul formațiunii, în cursa pentru șefia instituției de pe C.D. Loga.

„Bojin are deja 10% pe Timişoara în sondaje, nu au mai avut PSD aşa ceva, un candidat care să pornească în cursă cu un asemenea plus. El poate fi un bun candidat din partea lor la Primăria Timişoara. Iată, PSD dă dovadă că vrea să se reformeze. Nu pot să fiu decât cu inima alături de ei. Bojin este un new entry, ei fac o achiziţie bună. PSD nu poate rata să îl ia pe Bojin, va fi o achiziţie bună. Nu demult spuneam că ar fi bine să se pună să-şi plimbe nepoţii, iată că nepoţii sunt la PSD şi el, sigur, va avea grijă de ei. Domnul Dobra joacă bine fotbal, am jucat şi eu cu el. A avut o ofertă şi de la noi, dar a refuzat. Nu discut de performanţele CJT, dar dacă cetăţenii şi sondajele îl vor pe Bojin nu am eu ce să fac. Cred că putea câştiga lejer Primăria Lugoj alături de noi, să îşi continue cu succes cariera politică. Noi îl ajutam pe Dobra, este un tânăr politician de viitor”, a mai declarat Pau, conform deBanat.ro.

Related posts

Călin Dobra a IZBUCNIT la adresa ALDE, din cauza moțiunii de cenzură: Practic, au votat împotriva lor

Mădălina Staicu

BOMBA zilei în politică: Sorin Grindeanu ar putea reveni în PSD

Mădălina Staicu

Accident pe Calea Torontalului: o femeie a fost IZBITĂ în plin, pe trecere de pietoni

Mădălina Staicu
Incarcare...